search

LIFESTYLE

Στο «κυνήγι» του νέου Τζέιμς Μποντ: Τα φαβορί των στοιχηματικών εταιριών

Οι Άαρον Τέιλορ - Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ είναι τα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ.

Τζέιμς Μποντ

Οι Άαρον Τέιλορ – Τζόνσον και Χένρι Κάβιλ είναι τα φαβορί των πρακτόρων στοιχημάτων για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ. Πριν από λίγο καιρό φημολογήθηκε ότι ο Τέιλορ – Τζόνσον μπορεί να επιλεχθεί για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ στην επόμενη ταινία της κινηματογραφικής σειράς, αφού φέρεται να εντυπωσίασε την παραγωγό Μπάρμπαρα Μπρόκολι κατά τη διάρκεια μυστικής ακρόασης.

Η βρετανική εταιρία William Hill δίνει τόσο στον Τέιλορ-Τζόνσον όσο και στον Κάβιλ πιθανότητες 2-1 ως διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι ο Χένρι Κάβιλ αποσύρεται από τον ρόλο του Superman.

Ο Λι Φελπς, εκπρόσωπος της William Hill δήλωσε: «Νομίζω ότι και οι δύο θα ταιριάζουν πολύ στον ρόλο, έχουν δείξει ότι είναι πολύ καλοί στις ταινίς δράσης».

Σύμφωνα με την εταιρία στοιχημάτων, ο Τομ Χάρντι είναι το τρίτο φαβορί με απόδοση 6-1, ακολουθούμενος από τους Ρέτζι-Τζιν Πέιτζ με 8-1, Τζέιμς Νόρτον και Τσιούετελ Ετζιόφορ αμφότεροι με 10-1 και οι Ντάγκλας Μπουθ, Ρίτσαρντ Μάντεν και Νταν Στίβενς με 12-1.

Οι παραγωγοί των ταινιών Τζέιμς Μποντ έχουν δηλώσει ότι η ηλικία είναι σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του πρωταγωνιστή. «Προσπαθήσαμε να στραφούμε σε νεότερους ανθρώπους στο παρελθόν» τόνισε ο Μάικλ Τζ. Γουίλσον τον Οκτώβριο αναφερόμενος στη διαδικασία του κάστινγκ, προσθέτοντας: «Αλλά η προσπάθεια να το οπτικοποιήσουμε δεν λειτουργεί» δήλωσε και πρόσθεσε ότι αναζητούν έναν ηθοποιό ηλικίας πάνω από 30 ετών.

Ο Τέιλορ Τζόνσον είναι 32 και ο Κάβιλ 39 ετών.