Οι εκδόσεις Ian Fleming ανέθεσαν στον συγγραφέα της σειράς Young Bond, Charlie Higson, να γράψει μια νέα περιπέτεια του James Bond για να γιορτάσει τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’.

Η νέα ιστορία του 007, «On His Majesty’s Secret Service», φέρνει τον James Bond στη σημερινή εποχή. …

Είναι 4 Μαΐου, δύο μέρες πριν από τη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’. Ο James Bond στέλνεται την τελευταία στιγμή για να αποτρέψει μια προσπάθεια να διαταραχθεί η στέψη από τον πλούσιο, εκκεντρικό και αυτοαποκαλούμενο Athelstan του Wessex, ο οποίος βρίσκεται σε μια θανατηφόρα αποστολή από μόνος του για να δώσει ένα μάθημα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Bond πρέπει να διαλύσει τα σκιερά σχέδιά του και να νικήσει την ιδιωτικά μισθωμένη ομάδα μισθοφόρων του.

60 χρόνια μετά τη δημοσίευση του 10ου μυθιστορήματος του Fleming

Σύμφωνα με το variety, το «On His Majesty’s Secret Service» θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαΐου, πριν από τη στέψη στις 6 Μαΐου και 60 χρόνια μετά τη δημοσίευση του 10ου μυθιστορήματος του Fleming, «On Her Majesty’s Secret Service», το 1963.

Όλα τα δικαιώματα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα υποστηρίξει το έργο του National Literacy Trust, μιας ανεξάρτητης φιλανθρωπικής οργάνωσης του Ηνωμένου Βασιλείου που συνεργάζεται με σχολεία και κοινότητες για να δώσει στα μειονεκτούντα παιδιά τις δεξιότητες αλφαβητισμού για να πετύχουν στη ζωή.

Ο Higson έγραψε πέντε μυθιστορήματα στη σειρά Young Bond, τα οποία είναι μυθιστορήματα κατασκόπων για νέους ενήλικες που παρουσιάζουν τον Bond ως έφηβο που φοιτούσε στο σχολείο του Eton College τη δεκαετία του 1930.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος των Εκδόσεων Ian Fleming, Corinne Turner, δήλωσε: «Η στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’ είναι μια σημαντική περίσταση για τη χώρα. Αναρωτηθήκαμε πώς θα μπορούσαμε στις Εκδόσεις Ian Fleming να το γιορτάσουμε και η απάντηση φαινόταν προφανής. Το «On Her Majesty’s Secret Service» του Ian Fleming δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά την 1η Απριλίου 1963. Τι καλύτερος τρόπος, 60 χρόνια μετά, να σηματοδοτήσει αυτό το νέο κεφάλαιο στην ιστορία από μια ολοκαίνουργια ιστορία: «On His Majesty’s Secret Service»; Μοιραστήκαμε τις σκέψεις μας με τον Charlie και ήταν στην ευχάριστη θέση να ανταποκριθεί στην πρόκληση να γράψει μια περιπέτεια Bond εγκαίρως για κυκλοφορία τον Μάιο».

Διαβάστε περισσότερα