Στο επίκεντρο ενός ερωτικού σκανδάλου βρίσκεται ο Έλον Μασκ καθώς, όπως αποκάλυψαν δικαστικά έγγραφα που είδαν εχθές το φως της δημοσιότητας, λίγες μόλις εβδομάδες προτού γεννηθεί μέσω παρένθετης μητέρας το δεύτερο παιδί του με τη νεαρή τραγουδίστρια Grimes, μια άλλη γυναίκα έφερνε στον κόσμο τα δίδυμα μωράκια της με τον Mr. Tesla.

Ο Έλον Μασκ απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα λίγο πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Insider, τον περασμένο Νοέμβριο ο μεγιστάνας της τεχνολογίας απέκτησε δίδυμα με την 36χρονη Σιβόν Ζίλις, επιχειρησιακή διευθύντρια σε μια άλλη εταιρεία του, τη Neuralink, που αναπτύσσει εμφυτεύσιμες διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή.

Αυτό σημαίνει ότι ο 51χρονος πολύτεκνος δισεκατομμυριούχος δεν έχει μόνο 7 παιδιά, όπως πιστευόταν μέχρι πρόσφατα, αλλά… εννέα.

Ο Έλον Μασκ και η Ζίλις κατέθεσαν επίσημη αίτηση τον περασμένο Απρίλιο να αλλάξει το όνομα των διδύμων ώστε «να αποκτήσουν το επίθετο του πατέρα τους και εκείνο της μητέρας τους να ενσωματωθεί στο μεσαίο όνομά τους» αναφέρει το ρεπορτάζ του site, που χρησιμοποιεί ως πηγή δικαστικά έγγραφα.

Στο επίκεντρο ερωτικού σκανδάλου ο Έλον Μασκ: Απέκτησε δίδυμα με άλλη γυναίκα λίγο πριν γεννηθεί το δεύτερο παιδί του

Τα μωράκια γεννήθηκαν λίγες μόλις εβδομάδες προτού έρθει στον κόσμο το δεύτερο μωράκι του Μασκ με την μουσικό Κλερ Μπουσέ (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Grimes) τον περασμένο Δεκέμβριο.

H Ζίλις εργάζεται επί του παρόντος ως επιχειρησιακή διευθύντηρια και επικεφαλής ειδικών πρότζεκτ στη Neuralink.

Το όνομά της έχει ακουστεί ανάμεσα στα στελέχη που μπορεί να εμπιστευτεί ο Μασκ για να αναλάβουν σημαντικές θέσεις στην Twitter αφού ολοκληρωθεί η εξαγορά της, ύψος 44 δισ. δολαρίων.

Το 2020, η Ζίλις πόσταρε ένα tweet υπερασπιζόμενη την απόφαση του Έλον Μασκ να μεταφέρει την Tesla εκτός Καλιφόρνια, εξαιτίας περιορισμών για την Covid-19. Νωρίτερα, μια Αμερικανίδα πολιτικός, η Λορένα Γκονάλες Φλέτσερ, είχε γράψει σε ανάρτησή της: «Να πάει να γ@@@θεί ο Έλον Μασκ».

 

«Σκότωσε τρεις και έκανε παιδί με την θετή του κόρη»: Το σκοτεινό κεφάλαιο του Elon Musk