Με μία λιτή δημοσίευση από την οικία του επικεφαλής της καθολικής εκκλησίας, ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου «έσπασε» την εννιαήμερη σιωπή του στο Τουίτερ, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, την οποία προσπαθεί να εξαγοράσει έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Στη φωτογραφία απεικονίζονται, επίσης, τα τέσσερα έφηβα αγόρια του Ίλον Μασκ, αλλά όχι η 18άχρονη τρανσέξουαλ κόρη του, η οποία στις 20/06 προσπάθησε να αλλάξει το όνομά της και να διακόψει τους δεσμούς μαζί του. Ο Μασκ έχει συνολικά οκτώ παιδιά.

Δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη, ο σκοπός της συνάντησης των δύο ανδρών.

Τον περασμένο μήνα, ο επιχειρηματίας ανέφερε ότι υπάρχουν «ακόμη μερικά άλυτα ζητήματα», αναφορικά με τη συμφωνία για την αγορά του κοινωνικού δικτύου, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των χρηστών ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο σύστημα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός, πως ο Πάπας Φραγκίσκος απεικονίζεται όρθιος, στη φωτογραφία. Στις τελευταίες του συναντήσεις, παρουσιαζόταν με αμαξίδιο, εξαιτίας της γοναλγίας που τον ταλαιπωρούσε.

Η δημοσίευση του Ίλον Μασκ:

Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στο Βατικανό

Στις 10/06, ο Ποντίφικας συναντήθηκε με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, στο Βατικανό. Στη συνέχεια, η επικεφαλής Κομισιόν συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό της Αγίας ΈδραςΚαρδινάλιο Πιέτρο Παρολίν και τον Υπουργό ΕξωτερικώνΠολ Ρίτσαρντ Γκάλαχερ.

Στις συνομιλίες με τον Καρδινάλιο, «δόθηκε ιδιαίτερο βάρος στις θετικές διμερείς σχέσεις και τη δέσμευση να υπάρξει δραστηριοποίηση με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία, με έμφαση στα ανθρωπιστικά προβλήματα και τις συνέπειες της συνεχιζόμενης πολεμικής σύγκρουσης στον τομέα της διατροφής», σύμφωνα με ενημέρωση της Αγίας Έδρας.