search

LIFESTYLE

Στην Κόστα Ρίκα η Ζιζέλ με το νέο της σύντροφο – Προπονητής Jiu-Jitsu

Η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021.

Στην Κόστα Ρίκα η Ζιζέλ με το νέο της σύντροφο - Προπονητής Jiu-Jitsu

Η Ζιζέλ Μπούντχεν και ο νέος σύντροφος Χοακίμ Βαλέντε απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό μαζί σε δείπνο στο Koji στην Provincia de Puntarenas στην Κόστα Ρίκα.

Μαζί με το νέο ζευγάρι ήταν τα δύο παιδιά της 42χρονης Ζιζέλ με τον πρώην σύζυγό της, Τομ Μπρέιντι, Μπέντζαμιν και Βίβιαν, 12 και 9 χρόνων αντιστοίχως.

Ο Βαλέντε είναι προπονητής Jiu-Jitsu και συνιδρυτής μαζί με τα αδέρφια του, Pedro και Giu, της σχολής The Valente Brothers.

Παρότι δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο για τους δύο του, η Ζιζέλ είχε πρωταγωνιστήσει με τα αδέρφια Βαλέντε σε φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust», το 2021.

Τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους, η επιχειρηματίας δοκίμασε τις δυνάμεις της στο Ζίου Ζίτσου, αποκαλώντας τους Joaquim, Pedro και Gui «φοβερούς δασκάλους» μέσω Instagram.

«Πιστεύω ότι όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στην εργαλειοθήκη μας τόσο το καλύτερο», είπε η Ζιζέλ στους ακολούθους της τον περασμένο Φεβρουάριο. «Αισθάνομαι πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και ενδυνάμωση από τότε που άρχισα να εξασκούμαι στην αυτοάμυνα. Θεωρώ ότι είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ειδικά για εμάς τις γυναίκες»

Τον περασμένο Φεβρουάριο το σούπερμοντελ δοκίμασε τις δυνάμεις του στο Jiu-Jitsu, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τους τρεις «εκπληκτικούς δασκάλους».

«Θεωρώ πως όσο περισσότερα εργαλεία έχουμε στη φαρέτρα μας, τόσο το καλύτερο» είχε συμβουλεύσει τότε η Ζιζέλ τους followers της. «Νιώθω δυνατότερη, με περισσότερη αυτοπεποίθηση και θάρρος από τότε που ξεκίνησα αυτοάμυνα. Νιώθω πως είναι μια σημαντική δεξιότητα για όλους, αλλά ιδίως για εμάς τις γυναίκες» είχε προσθέσει, ευχαριστώντας τους αδερφούς Βαλέντε που «έκαναν την προπόνηση τόσο διασκεδαστική».

Υπενθυμίζεται πως πριν από δύο εβδομάδες, ο σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι και το σούπερ μόντελ ενημέρωσαν πως οριστικοποίησαν το διαζύγιό τους μετά από 13 χρόνια γάμου.

Σε αναρτήσεις τους στο Instagram, επιβεβαίωσαν πως τραβούν δρόμους χωριστούς μετά από μήνες έντονης φημολογίας.

Ο αθλητής σημείωσε πως εξέτασαν σοβαρά την απόφασή τους και αποφάσισαν «φιλικά» να χωρίσουν, «όντας ευγνώμονες για τον χρόνο που περάσαμε μαζί».

Διαβάστε ακόμη: