Έχει πρόταση από την Πειραιώς ο Θανάσης Πλεύρης ο οποίος δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε μία τέτοια προοπτική. Στο τραπέζι έχουν πέσει και άλλα ονόματα από τον Κώστα Γκιουλέκα που ήδη τού έχει προταθεί να συμμετάσχει επειδή έχει πολύ καλή σχέση με την Εκκλησία, του Ευρυπίδη Στυλιανίδη (που δεν είναι τόσο θετικός) αλλά και του Μάκη Βορίδη που μάλλον δεν πρόκειται για το ευρωψηφοδέλτιο αλλά παίζει για συγκεντρωσιάρχης της Βόρειας Ελλάδας με πολλές περιοδείες και εκδηλώσεις. Στεφανής και Φλώρος έχουν προταθεί αλλά κινούνται πολύ χαμηλά. Ασχέτως αυτού δεν μπορεί να χρησιμοποιείται ο Στεφανής δια “πάσα νόσο και μαλακίαν”, αφού τέθηκε και στις αυτοδιοικητικές και δεν τα κατάφερε απέναντι στον Μουτζούρη.

Ασφυκτική πίεση στον Κυρανάκη να κατέβει ευρωβουλευτής για να δυναμώσει η ΝΔ στη Μακεδονία

Μεγάλη πίεση στον Κώστα Κυρανάκη πιάνουν τα ραντάρ μας καθώς είναι ο μόνος που μπορεί και να γυρίσει το παιχνίδι στην Βόρεια Ελλάδα και να καταφέρει να βγει ευρωβουλευτής. Το λέω αυτό διότι οι νυν βουλευτές έχουν ένα θεματάκι να αφήσουν την σιγουριά της ελληνικής βουλής και να τρέχουν για το σταυρό μετά από μία εξαντλητική μάχη το 2023. Για να δούμε αν θα ευδοκιμήσει το σενάριο…

Η ΝΔ θέλει να ενεργοποιήσει τους επικοινωνιακούς και δημοφιλείς σε όλα τα κοινά Νίκο Δένδια και Κυριάκο Πιερρακάκη

Το επόμενο διάστημα η ΝΔ θέλει να ενεργοποιήσει τόσο τον υπουργο Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια όσο και τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη, αμφότεροι πολύ πολύ επικοινωνιακοί και δημοφιλείς σε όλα τα κοινά. Ο δε υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει ήδη ξεκινήσει να βλέπει κόσμο και να επισκέπτεται διάφορες περιοχές ενώ ο Κυριάκος Πιερρακάκης μετά τα εύσημα για τα μη κρατικά πανεπιστήμια θέλει να προσδώσει στον αγώνα της ΝΔ μία σοβαρότητα, έναν εκσυγρονισμό, δηλαδή να απευθυνθεί σε σοβαρά κοινά.

Στον Καναδά 0 Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος είναι σε ειδική αποστολή από το Μέγαρο Μαξίμου

Στον Καναδά βρίσκεται ως γνωστόν ο πρώην υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος ο οποίος είναι σε ειδική αποστολή από το Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να δει ομογενείς και να τους ενημερώσει για την επιστολική ψήφο προετοιμάζοντας το έδαφος και για την επίσκεψη του Πρωθυπουργού σε λίγες μέρες. Διόλου τυχαία η επιλογή Θεοδωρικάκου καθ’ ότι υπήρξε ο αρχιτέκτονας του νόμου του 2019 για ψήφο των αποδήμων.

Διαβάστε ακόμη: