Στη φυλακή οδηγείται μετά την απολογία του στον ανακριτή ο 83χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης εγγονής του. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή μετά από καταγγελία της 17χρονης εγγονής του, η οποία μαζί με τη μητέρα της απευθύνθηκαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά την καταγγελία, επί μία επταετία ο κατηγορούμενος, συνταξιούχος του ΟΑΣΑ,  φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το κορίτσι. Οι καταθέσεις τόσο του κοριτσιού, όσο της μητέρας αλλά και του θείου της, για τον παππού-τέρας είναι κόλαφος και ενδεικτικές των όσων συνέβησαν τόσα χρόνια. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή των βορείων προαστείων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τελευταία επίθεση έγινε το 2017, όταν το παιδί ηταν 13 ετών, με αποτέλεσμα να αντιδράσει και έκτοτε να σταματήσει οποιαδήποτε επαφή με τον διεστραμμένο συγγενή της.

Ο ίδιος αρνείται την κατηγορία. Στην απολογία του φέρεται να υποστήριξε ότι βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης εξαιτίας των παιδιών του με τα οποία δεν έχει καλές σχέσεις. Έτσι, υποστήριξε πως αυτά έπεισαν τη 17χρονη να τον καταγγείλει.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.