Το 2020, ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να προταθεί η Κατερίνα Σακελλαροπούλου για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας δήλωνε ότι η απόφαση αυτή «σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία νέα δεκαετία» και ότι «τι καλύτερο από μία γυναίκα να συμβολίσει αυτήν την εθνική αναγέννηση».

Ε, μάλλον κατά την άποψη του η «εθνική αναγέννηση» δεν πέτυχε γιατί ο κύριος Πέτσας σήμερα δηλώνει, όπως ανέφερε στον Real FM ο δημοσιογράφος Δημήτρης Τάκης μετά από συνομιλία τους, ότι «ιδανικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ήταν ο Κώστας Καραμανλής», ο γνωστός ως και Βούδας της Ραφήνας.

O Καραμανλής της χρεοκοπίας , ο Καραμανλής που εισέπραττε 3 τετραετίες τον μισθούλη, αλλά δεν έβρισκε μια κουβέντα να πει όταν η χώρα περνούσε του λιναριού τα πάθη.

Πέρασαν μάλιστα είκοσι χρόνια χωρίς να μιλήσει. Ούτε καν την εποχή που η χώρα βρισκόταν μεταξύ σφύρας και άκμονος.

Μιλούσαν αντ’ αυτού οι πρώην συνεργάτες του και, όταν το παράκαναν, άλλοι κύκλοι άφηναν να εννοηθεί ότι δεν τον εκφράζουν.

Συνεργάτες που πήγαν σχεδόν σαν γκρουπάκι με τουρίστες να προσφέρουν τη γνώση τους στην «ανίερη» συμμαχία του Τσίπρα με τον Καμμένο.

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, επέστρεψαν στο σπίτι τους, στη ΝΔ, για να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους.

Στο ίδιο μπλοκ πλέον και ο Στέλιος ο Πέτσας, της λίστας Πέτσα, που ευρισκόμενος πλέον στο περιθώριο της κυβέρνησης, για πολλούς και διάφορους λόγους αλλά κυρίως για τα νταραβέρια με την αυτοδιοίκηση όταν ήταν αρμόδιος υπουργός, αποφασίζει να αναζητήσει νέες συμμαχίες, απέναντι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μάλιστα, αποφάσισε να παραβρεθεί στην εκδήλωση-παρουσίαση του βιβλίου του δημοσιογράφου Μανώλη Κοττάκη «Οι απόρρητοι φάκελοι του Καραμανλή», γνωρίζοντας ότι η εκδήλωση θα εξελιχθεί σε αντί-μητσοτακικό σόου!

Διαβάστε ακόμη