Τρία πρόσωπα από την κεντρική πολιτική σκηνή του ΠΑΣΟΚ περιστοιχίζουν τον νέο υποψήφιο αρχηγό – και μεγάλο φαβορί- Χάρη Δούκα, νυν Δήμαρχο Αθηναίων, ο οποίος και θα πρέπει να βρει τη χρυσή τομή προκειμένου να συμβιβάσει ή να «παντρέψει» τις δύο ιδιότητες!

Ο συμπαθής και λαοφιλής Χάρης Δούκας, ο οποίος έχει εισάγει στην δημόσια εικόνα του ένα μόνιμο χαμόγελο, ανασύροντας στην ιστορική μνήμη του Κινήματος τον Γιάννο Παπαντωνίου και το περίφημο αλά Colgate χαμόγελο του, φέρεται να περιστοιχίζεται από 3 πρωτοπαλίκαρα με …παρελθόν και μέλλον στο Κίνημα, που φημίζονται για τους ελιγμούς, τις κυβιστήσεις και τις παραδοσιακές πασοκικές ίντριγκες!

Πρώτος και καλύτερος είναι ο γνωστός στην Χαριλάου Τρικούπη και ως «Καφετζής», προφανώς για ειδικούς λόγους, ο οποίος ξεκίνησε ως δεξί χέρι και εξ απόρρητων του Ν. Ανδρουλάκη και μόλις το καράβι βυθίστηκε πήδησε στο …ταχύπλοο του Χάρη!

Στο οποίο όμως καπετάνιος είναι ένας …φίλος από τα παλιά, ένας πασίγνωστος τραπεζικός συνδικάλας, επί της ουσίας ανεπάγγελτος αφού δεν δούλεψε ποτέ ενεργά και παραγωγικά, αλλά υπήρξε επαγγελματίας συνδικαλιστής!

Τρίτος σωματοφύλακας του Χάρη του Χαμογελαστού αναδείχθηκε εσχάτως ο περίφημος «Καλτσάκιας»!

Ένα σοβαρό και γλυκό αγόρι που ήθελε να γίνει και εκείνο αρχηγός και κυκλοφορεί δημοσίως με κάτι παντελόνια που «τα έκοψε το τρένο» με αποτέλεσμα να φαίνονται τα πολύχρωμα καλτσάκια του!

Αν δεν καταλάβατε, η νέα ισχυρή ομάδα του Χάρη Χαμογελαστού είναι έτοιμη να διεκδικήσει και πιθανότατα να κερδίσει στη μάχη της διαδοχής τον επονομαζόμενο και Βοσκό Νίκο Ανδρουλάκη και τον γαλαζοαίματο Γερουλάνο!

Διαβάστε ακόμη