Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε πρόσφατες δηλώσεις του δεν έκρυψε τον έρωτα που τρέφει με την συνάδελφο του Πάουλα Μπαντόσα, τονίζοντας πως τον βοηθά ιδιαίτερα και ξεκαθάρισε παράλληλα πως δεν φέρει καμία ευθύνη για το ντεφορμάρισμα που έχει.

Συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς μιλώντας στην ισπανική «As» ανέφερε πως η Μπαντόσα είναι μια αθλήτρια την οποία θαυμάζει ιδιαίτερα και ταιριάζουν απόλυτα εντός και εκτός γηπέδου, με την 25χρονη τενίστρια να τον βοηθά να γίνεται καλύτερος, όντας κινητήρια δύναμη για εκείνο.

Όλα όσα ανέφερε ο Τσιτσιπάς

«Είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσε να μου συμβεί. Μπορεί να μην ήταν εύκολο στην αρχή, λόγω του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ, προσπαθώ όμως να μη δίνω σημασία. Είναι αναπόφευκτο αυτό, θα γίνει. Μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να προσαρμοστείς, αλλά τώρα είναι πολύ ωραίο να συνηθίσεις κάτι τέτοιο, γιατί δεν έχει ξαναγίνει.

Είναι το σωστό άτομο. Είμαστε κατάλληλοι ο ένας για τον άλλον. Είναι ο άνθρωπος που με κατανοεί περισσότερο από τους άλλους. Είμαι πολύ τυχερός που είναι στη ζωή μου. Γελάμε, κλαίμε, γιορτάζουμε, είμαστε περισσότερο μαζί. Ελπίζω να μπορούμε να δημιουργήσουμε όνειρα, να κατακτήσουμε μαζί στόχους. Θέλω να είναι μια όμορφη ζωή με όμορφες αναμνήσεις. Την θαυμάζω πολύ. Είναι η αγαπημένη μου παίκτρια.

Γενικότερα τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα προσωπικότητα. Όταν παίζει, βλέπω τον εαυτό μου. Υπάρχουν πολλά πράγματα που τη βλέπω να κάνει στο γήπεδο και θα έκανα και εγω. Είναι σπάνιο να υπάρχει παίκτης στην άλλη πλευρά του γηπέδου για τον οποίο μπορώ να μιλήσω έτσι.

Μου δίνει έμπνευση και ελπίζω να δώσει έμπνευση και σε εσάς. Με κάνει να αγαπώ περισσότερο το τένις. Με παρακινεί να γίνω καλύτερος.

Μπορεί τις τελευταίες εβδομάδες να μην κέρδισα πολλούς αγώνες, αλλά δεν φταίει εκείνη. Το έχουμε συζητήσει. Όταν βρίσκομαι στο court είναι δική μου ευθύνη».

Διαβάστε περισσότερα