Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν μπορεί να κρύψει τον έρωτά του για την Πάουλα Μπαντόσα. Μέχρι και στις συνεντεύξεις που δίνει παραδέχεται ότι η Πάουλα είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στη ζωή του.

Κι ενώ η προετοιμασία του για το Wimbledon έχει μπει στην τελική ευθεία ο Στέφανος εκτός από τις προπονήσεις ασχολείται και με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

Μπορεί στη Μαγιόρκα να αποκλείστηκε από τον πρώτο του αγώνα αλλά ο Τσιτσιπάς πέρασε ωραία στο νησί της Ισπανίας. Ξεναγήθηκε στα αξιοθέατα της πατρίδας του Ράφα Ναδάλ και πέρασε ωραίες στιγμές με την Πάουλα Μπαντόσα.

Στο διάστημα αυτό ήρθε κοντά και με την μικρή αδελφή της, την Τζάνα, η οποία ανέβασε μετά το video με τον χορό των αδελφών Τσιτσιπά και μια φωτογραφία που δείχνει τον Στέφανο να είναι στο κρεβάτι μαζί με την Πάουλα και εκείνη!

H Πάουλα Μπαντόσα συνηθίζει να βγάζει φωτογραφίες από το κρεβάτι. Το ίδιο είχε κάνει μαζί με τον πρώην σύντροφό της Χουάν Μπετακνούρ.

Ο Κουβανός την είχε αγκαλιά στο κρεβάτι χωρίς όμως να φορούν ρούχα και είχε βάλει… φωτιά στα social media εκείνη την εποχή.

Διαβάστε περισσότερα