Τόσο το #SupermanLegacy όσο και το #Gunn έχουν γίνει trending στο Twitter εδώ και εβδομάδες με τους οπαδούς του franchise να ψάχνουν μετά μανίας τον επόμενο Superman, δύο χρόνια πριν να κυκλοφορήσει η νέα ταινία στις αίθουσες. Χθες, η DC και ο James Gunn αποφάσισαν να βάλουν τέλος στις εικασίες και να κάνουν την σπουδαία αποκάλυψη. Σύμφωνα με το Deadline, ο David Corenswet (We Own This City) και η Rachel Brosnahan (The Marvelous Mrs. Maisel) πρωταγωνιστούν στο Superman: Legacy ως Clark Kent και Lois Lane, αντίστοιχα.

David Corenswet Wants To Play Superman; Check Out Fan Art | Cosmic Book News

Τις τελευταίες ημέρες αρκετά ονόματα είχαν ξεχωρίσει για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Clark Kent και Lois Lane. Σύμφωνα με τις πηγές του Hollywood Reporter, υποψήφιοι ήταν οι Nicholas Hoult και Tom Brittney και οι Phoebe Dynevor και Emma Mackey, πέρα από τους διαλεχθέντες. Το Superman: Legacy θα βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2025 με σκηνοθέτη τον Jame Gunn.

Λίγα λόγια για τον νέο Superman

Ο Corenswet γεννήθηκε στις 8 Ιουλίου 1993 στη Φιλαδέλφεια της Πενσυλβάνια έγινε γνωστός για τους ρόλους του στις σειρές του Ryan Murphy του Netflix The Politician και Hollywood. Στην ταινία θα υποδυθεί τον δημοσιογράφο Clark Kent της εφημερίδας The Daily Planet με συνεργάτη την βραβευμένη ηθοποιό, Rachel Brosnahan.

Διαβάστε περισσότερα