Ο γιος του Κρίστοφερ Ριβ, Γουίλιαμ Ριβ, παραβρέθηκε στο γκαλά Bring Change To Mind στη Νέα Υόρκη, μαζί με τη σύντροφό του και τράβηξε όλα τα φώτα πάνω του.

Ο 31χρονος γιος του εμβληματικού «Superman» μοιάζει εκπληκτικά στον πατέρα του, όπως ήταν στα νιάτα του.

Είναι το μικρότερο παιδί του αείμνηστου ηθοποιού, ο οποίος υποδύθηκε πολλές φορές τον iconic υπερήρωα κατά τη διάρκεια της καριέρας του. Ωστόσο, εννέα χρόνια αφότου έμεινε παράλυτος λόγω ενός ιππικού ατυχήματος, ο σταρ πέθανε σε ηλικία μόλις 52 ετών.

Ο Γουίλ Ριβ είναι ηθοποιός, παραγωγός και σταρ της τηλεόρασης καθώς εργάζεται για το ABC News, ενώ υπήρξε και αθλητικός ανταποκριτής του ESPN. Μάλιστα, ακολουθεί το επάγγελμα του «Κλαρκ Κεντ», του ρόλου που ενσάρκωσε ο πατέρας του.

Στο λαμπερό event, εμφανίστηκε κομψός με μπλε κοστούμι και ριγέ πουκάμισο ενώ η σύντροφός του, Αμάντα Ντάμπιν επέλεξε παντελόνι και παλτό.

Η οικογενειακή τραγωδία των Ριβ

Ο Γουίλ είναι το μοναδικό παιδί του Κρίστοφερ Ριβ και της Ντάνα Μοροζίνι και γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου 1992. Ο αείμνηστος ηθοποιός και η Ντάνα παντρεύτηκαν το 1992 και έμειναν μαζί μέχρι τον θάνατο του Ριβ, στις 10 Οκτωβρίου 2004.

Ο Κρίστοφερ Ριβ είχε προηγούμενη σχέση με την Gae Exton και το πρώην ζευγάρι απέκτησε δύο παιδιά: τον Μάθιου, 43 ετών σήμερα, και την Αλεξάντρα, 39 ετών.

Όταν ο Γουίλ ήταν μόλις τριών ετών, ο πατέρας του έμεινε παράλυτος από τον λαιμό και κάτω, αφού είχε ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στην ιππασία.

Σχεδόν 10 χρόνια μετά το ατύχημα που είχε τραυματίσει και τον νωτιαίο μυελό του, ο σταρ πέθανε σε ηλικία 52 ετών λόγω καρδιακής ανεπάρκειας όταν ο Γουίλ ήταν 11 ετών.

Μια άλλη τραγωδία χτύπησε σύντομα την οικογένεια όταν η μητέρα του, Ντάνα, πέθανε μετά από μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα όταν αυτός ήταν 13 ετών.

Αυτή τη στιγμή είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Ίδρυμα Christopher & Dana Reeve, μαζί με τα άλλα δύο ετεροθαλή αδέλφια του.

Διαβάστε ακόμη: