Μετά το διαζύγιό της με τον Σαμ Ασγκάρι, φαίνεται πως η Μπρίτνεϊ Σπίαρς το έχει «ρίξει» στον χορό.

Η ποπ σταρ στις τελευταίες της αναρτήσεις στο Instagram δείχνει συχνά, τις χορευτικές της φιγούρες στο κοινό της, χωρίς μάλιστα, να φορά πολλά… ρούχα. Στο νέο βίντεο που δημοσίευσε η τραγουδίστρια ωστόσο, μάλλον το «παράκανε», αφού φαίνεται να χορεύει, με ένα αρκετά αποκαλυπτικό σετ εσωρούχων.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Χορεύει με ελάχιστα ρούχα

Συγκεκριμένα, φορά ένα μωβ κορμάκι, το οποίο καταλήγει σε ένα μικροσκοπικό εσώρουχο στο κάτω μέρος. Η τραγουδίστρια ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες και χόρεψε στο ρυθμό της μουσικής, ενώ στη συνέχεια, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο Instagram τα βίντεο που τράβηξε.

Είναι μάλιστα, από τις λίγες φορές που παρέλειψε να γράψει κάτι στη λεζάντα των αναρτήσεών της, αφού συνήθως τις χρησιμοποιεί για να στείλει κάποιο μήνυμα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria River Red (@britneyspears)

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Φημολογείται πως βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της κι εγκληματία Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς περνάει ένα δύσκολο διαζύγιο και στο μεταξύ φημολογείται πως βγαίνει με τον πρώην οικονόμο της κι εγκληματία Πολ Ρίτσαρντ Σόλιζ.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος έχει κατηγορηθεί για πολλαπλά πλημμελήματα, αλλά ακόμα και για κακούργημα, με το μητρώο του να βαραίνουν μια κατηγορία για διατάραξη της ειρήνης, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, για οδήγησε χωρίς άδεια, αλλά και οπλοφορία.

Είχε προσληφθεί από τη Μπρίτνεϊ Σπίαρς για να «καθαρίζει τις τουαλέτες, να σκουπίζει τα δάπεδα και να μαζεύει τα σκουπίδια γύρω από την έπαυλή της», σύμφωνα με την Page Six.

Διαβάστε ακόμη: