Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, απάντησε, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στη χθεσινή τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, σχετικά με τη δήλωση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τον Κώστα Σημίτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης χθες απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, γιατί δεν έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του πρώην πρωθυπουργού, απάντησε χαρακτηριστικά: «Τι δουλειά έχω, ρε παιδιά, εγώ με όσους έχουν σπαταλήσει τόσα δισεκατομμύρια του ελληνικού λαού; Ξεχνάμε τη διαπλοκή αυτών των ετών; Μόνο εκσυγχρονισμός δεν ήταν».

Την τοποθέτηση αυτή σχολίασε ακολούθως ο κ. Μαρινάκης, τονίζοντας: «Πριν μιλήσει ο κ. Κασσελάκης για χρέη και για όσα τέλος πάντων υπέστησαν οι Ελληνες πολίτες, καλό είναι να διαβάσει λίγο την πολύ πρόσφατη Ιστορία», σε μια αναφορά για τα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ–ΑΝΕΛ το 2015.

Στην ανάρτησή του, ο Στέφανος Κασσελάκης αφενός χαρακτηρίζει τον κ. Μαρινάκη «άνθρωπο που κατάφερε να γίνει κυβερνητικός εκπρόσωπος Μητσοτάκη και Σημίτη ταυτόχρονα» και αφετέρου υποστηρίζει ότι είναι «τιμή» για τον ίδιο «ότι η χρεοκοπία της χώρας επιτέθηκε εναντίον μου χθες».

Διαβάστε ακόμη: