search

TOP SECRET

Στα δικαστήρια θα προσφύγουν θιγόμενοι από διαγωνισμό-παρωδία του ΑΣΕΠ

Είναι λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό, το ότι με τόση προχειρότητα και ανευθυνότητα προσπαθεί το ΑΣΕΠ να προσπεράσει το σκάνδαλο.

Στα δικαστήρια θα προσφύγουν θιγόμενοι από διαγωνισμό-παρωδία του ΑΣΕΠ

Θα θυμάστε, πιστεύω, την αναφορά της στήλης σε έναν… περίεργο διαγωνισμό που έγινε με ευθύνη του ΑΣΕΠ, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες και την δικαιολογημένη οργή πολλών διαγωνιζομένων.

Αν δεν το θυμάστε μπορείτε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας πατώντας εδώ!

Το πήρε επάνω του τελικά το ΑΣΕΠ το πρόβλημα με τα πρωτοφανή που έγιναν σε διαγωνισμό για πρόσληψη 11.500 ατόμων στην ΑΑΔΕ, χωρίς να αποδώσει τις αναλογούσες ευθύνες στην εταιρεία που επέλεξε για τη διενέργεια του διαγωνισμού.

Ούτε λίγο ούτε πολύ απάντησε στους εξεταζόμενους που δικαίως διαμαρτύρονται, ότι είναι…φυσιολογικό να μπαίνουν θέματα που είχαν ξαναμπεί το 2006 και μπορούσε ο οποιοσδήποτε να τα βρει, μαζί και τις απαντήσεις τους στο Διαδίκτυο!

Κάπως έτσι καταρρακώνεται το κύρος ενός θεσμού, που παρείχε για δεκαετίες το αδιάβλητο πολλών διαγωνισμών.

Και είναι λυπηρό και συνάμα εξοργιστικό, το ότι με τόση προχειρότητα και ανευθυνότητα προσπαθεί το ΑΣΕΠ να προσπεράσει το σκάνδαλο.

Γιατί, περί σκανδάλου πρόκειται, πολύ περισσότερο αν αληθεύουν οι φήμες για συγκεκριμένο καθηγητή και το ρόλο του.

Πάντως, αρκετοί θιγόμενοι (δε μιλάμε μόνο για… φοιτητές, αλλά κυρίως για επιστήμονες και επαγγελματίες) είναι έτοιμοι να προσφύγουν στη Δικαιοσύνη, γεγονός που δεν περιποιεί τιμή για τους διοικούντες το αξιόπιστο αυτό μέχρι πρότινος όργανο-θεσμό.

Διαβάστε ακόμη: