Μία περίεργη υπόθεση στους κόλπους της Αστυνομίας διερευνά η Αρχή Μαύρου Χρήματος σύμφωνα με πληροφορίες του radar, υπόθεση στην οποία φαίνεται να διενεργούν προανάκριση και οι υπηρεσίες της Οικονομικής Αστυνομίας.

Αναλυτικότερα, στο στόχαστρο των 2 Αρχών έχει μπει αστυνομικός, ο οποίος δηλώνει κέρδη από τζόγο κάθε χρόνο από 50.000 ευρώ έως 60.000 ευρώ για τα τελευταία 8 χρόνια.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να διενεργεί τζίρους εκατομμυρίων, με το ποσό να αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ ενώ στο τέλος των συναλλαγών φαίνεται δηλώνει ελάχιστα κέρδη.

Η Αρχή για το ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, υπό τις οδηγίες του έμπειρου εισαγγελέα κ. Βουρλιώτη, έχει ήδη ενημερώσει τις αρμόδιες φορολογικές αρχές ενώ παράλληλα ενημέρωσε και την Αρχή Εποπτείας – Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) για περαιτέρω έλεγχο στις στοιχηματικές εταιρείες.

Ο «μαγικός» κωδικός 781

Το αποκορύφωμα είναι το γεγονός ότι την τελευταία χρήση ο εν λόγω αστυνομικός φαίνεται να δηλώνει στο μαγικό κωδικό 781 έσοδα από κέρδη ( Λαχεία, Στοίχημα κλπ.) το ιλιγγιώδες ποσό των 800.000 ευρώ το οποίο και χρησιμοποιείται για την κάλυψη τεκμηρίου για την αγορά ακινήτου.

Εντύπωση προκαλεί και η χλιδάτη ζωή του Αστυνομικού αφού φαίνεται να κυκλοφορεί με υπερπολυτελή αυτοκίνητα, «πρώτο τραπέζι πίστα» στα μπουζούκια ενώ φαίνεται να κάνει συχνές επισκέψεις σε γνωστό νησί των Κυκλάδων.

Το σίγουρο είναι ότι ο έμπειρος εισαγγελέας κ. Χαράλαμπος Βουρλιώτης σε συνεργασία με τους συνεργάτες του κινείται με γοργούς ρυθμούς και αναμένεται γρήγορη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Διαβάστε περισσότερα