Η Ρίτα Όρα και ο σύζυγός της Τάικα Γουατίτι φωτογραφίζονται για το εξώφυλλο της Vogue Australia και επιβεβαιώνουν πως παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο.

Το νιόπαντρο ζευγάρι πόζαρε για μια καυτή φωτογράφιση στο Σίδνεϊ όπου γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν και μίλησαν για όλα: Για το γάμο τους, την κοινή τους ζωή ως καλύτεροι φίλοι καθώς και για το επερχόμενο άλμπουμ της Ρίτα Όρα μετά από πέντε χρόνια, το οποίο είναι αφιερωμένο στον σύζυγό της.

Τι λέει η Ρίτα Όρα για το γάμο της

Πώς αισθάνεται η Ρίτα Όρα που έχει σύζυγό της τον Τάικα Γουατίτι; «Αισθάνομαι ασφάλεια, αυτό μου αρέσει. Και αυτή είναι η αγαπημένη μου λέξη. Νομίζω ότι στη ζωή απλά θέλεις να νιώθεις άνετα και θέλεις να νιώθεις ασφαλής με αυτό που κάνεις και να έχεις κάποιον που σε ανεβάζει και σε κάνει την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις, Να αισθάνεσαι ήρεμο, να αισθάνεσαι ασφαλής και να αισθάνεσαι υπέροχα» δήλωσε η τραγουδίστρια στη συνέντευξη. Όσο για τον σκηνοθέτη; «Ειλικρινά για μένα, είναι να έχω τον καλύτερο μου φίλο που με καλύπτει πάντα και, ως κάποιος που με νοιάζει, να μην κάνω τίποτα άλλο από το να κάνω παρέα με αυτό το άτομο».

Το ζευγάρι αποκάλυψε στη συνέντευξη ότι το μυστικό πίσω από τον επιτυχημένο γάμο του είναι να βρίσκει χρόνο ο ένας για τον άλλον.
«Αυτό είναι το θέμα με το γάμο, με τις σχέσεις, είναι να βρεις αυτό το άτομο που θέλεις να κάνεις παρέα [μαζί του] και να βεβαιωθείς ότι το κάνεις πραγματικά» είπε ο Ταϊκα.

Η Ρίτα πρόσθεσε: «Έχει να κάνει με το να θυσιάζεις ορισμένα πράγματα και να βρίσκεις χρόνο ο ένας για τον άλλον, ειδικά όταν υπάρχουν δύο πολυάσχολοι άνθρωποι στη σχέση… Αν νοιάζεσαι πραγματικά για κάποιον, θα το καταλάβεις».

Ο Ταϊκα παραδέχτηκε επίσης ότι αισθάνεται «χαλαρός και άνετος» κάθε φορά που βρίσκεται κοντά στη Ρίτα Όρα. «Έχω κάνει πολλά πράγματα με άλλους ανθρώπους με τους οποίους δεν είχα ποτέ σχέση, ένιωθα πολύ άκαμπτα και η ενέργεια δεν υπήρχε πραγματικά. Έτσι, το να κάνω κάτι με την καλύτερή μου φίλη, είναι πιο χαλαρωτικό για εμάς. Είμαστε πιο άνετοι μεταξύ μας και μπορούμε να αστειευόμαστε, αλλά και να σοβαρευτούμε όταν χρειάζεται.

Εν τω μεταξύ, η Ρίτα Όρα αποκάλυψε ότι ο σύζυγός της ήταν η «μεγαλύτερη έμπνευση» πίσω από το νέο της άλμπουμ «You & I» που θα κυκλοφορήσει στις 14 Ιουλίου και το οποίο περιλαμβάνει πολλές αναμνήσεις από την ιστορία αγάπης τους.

Η καυτή φωτογράφιση της Ρίτα Όρα και του Τάικα Γουατίτι

Όσο για την φωτογράφιση, ήταν άκρως καυτή, με την Ρίτα Όρα να ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας ένα φόρεμα με παγιέτες στην αγκαλιά του συζύγου της, ο οποίος ακουμπά σε ένα βράχο.

Σε άλλη φωτογραφία το ζευγάρι ποζάρει σε ένα μπάνιο και συγκεκριμένα η Ρίτα Όρα κάθεται επάνω σε έναν νιπτήρα με ένα μαύρο δαντελένιο φόρεμα, με τον Ταϊκα Γουατίτι να στέκεται όρθιος μπροστά της.

Διαβάστε περισσότερα