1. Για να ξέρετε…
Επειδή για το deal της Τέρνα Ενεργειακή – που μετατέθηκε για την επόμενη εβδομάδα– σας έχουμε ενημερώσει με απόλυτη ακρίβεια από την αρχή ως το τέλος, σας λέμε ότι το τίμημα θα είναι όπως ακριβώς σας είχαμε προϊδεάσει, μεταξύ 20 και 20,5 ευρώ και για την ακρίβεια, το ποσόν της εξαγοράς από τους Άραβες θα είναι 20 ευρώ ανά μετοχή, ενώ παράλληλα θα διανεμηθεί μέρισμα σε όσους κατέχουν τις μετοχές, 38 λεπτά ανά μετοχή!

2. Μαθαίνω ότι…
Ορκωτός ελεγκτής που διενήργησε έλεγχο σε μεγάλη και πασίγνωστη τεχνική εταιρία του Big4, παραπέμφθηκε στο πειθαρχικό της ΕΛΤΕ, της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής, για …μαϊμουδιές και άλλα πολλά! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο ορκωτός όσο και η εμβληματική τεχνική εταιρία έχουν παραπεμφθεί στην Επ. Κεφαλαιαγοράς διά τα περαιτέρω! Ευελπιστώ ότι η Βασίλω θα κάνει σωστά τη δουλειά της!

3. Μου λένε ότι…
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τον επικείμενο ανασχηματισμό, παρά τις πιέσεις που δέχεται από σύσσωμο τον εργοληπτικό κόσμο, δεν πρόκειται να αντικαταστήσει τον αποδεδειγμένα ανεπαρκή Χρήστο Σταϊκούρα από το Υπ. Υποδομών, για να «στείλει μήνυμα» στους εργολάβους …

Διαβάστε ακόμη