search

LIFESTYLE

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με ονόμαζαν trash και κιτς, μαζί με άλλες βλακείες»

«Πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν, αφού ήταν μπούρδες διαφόρων αρρωστημένων μυαλών» συμπλήρωσε

Σπύρος Μπιμπίλας: «Κάποιοι με ονόμαζαν trash και κιτς, μαζί με άλλες βλακείες»

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από κάποιους που τον χαρακτήριζαν ως trash και κιτς, κατά το παρελθόν.

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε αρχικά για τα πρώτα του βήματα στο θέατρο και για τη συνεργασία του με σπουδαίους ανθρώπους του χώρου: «Επειδή ξεκίνησα από πολύ ποιοτικό θέατρο και μετά μπήκα σε παραστάσεις πολύ μεγάλων σκηνοθετών, όπως του Γιώργου Μιχαηλίδη, εγώ ήμουν μέσα σε αυτούς που θα λέγαμε σήμερα πως είναι η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου. Η πορεία μου άλλαξε όταν άρχισα να κάνω εμπορικά πράγματα, τότε που με πήρε η Ελένη Μαβίλη και έκανα τα μεγάλα κωμικά σίριαλ».

Όπως συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Σπύρος Μπιμπίλας ο χαρακτηρισμός ως trash, ήρθε όταν άρχισε να απομακρύνεται από τους «ποιοτικούς» ηθοποιούς: «Μέχρι τότε έπαιζα δραματικά. Κάπου εκεί άρχισα να αποχαρακτηρίζομαι από τους πολύ ποιοτικούς ηθοποιούς. Κι έτσι κάποιοι φτάσανε να με ονομάζουν trash και κιτς μαζί με άλλες βλακείες, οι οποίες πολύ γρήγορα εξαφανίστηκαν, αφού όλα αυτά ήταν μπούρδες διαφόρων αρρωστημένων μυαλών».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ κλείνοντας τις δηλώσεις του τόνισε: «Τώρα με αντιμετωπίζουν με πολύ σεβασμό και με διάθεση μιας μεγάλης συγγνώμης».

Διαβάστε ακόμη: