search

AREA 51

Η PwC Ελλάδος, ο Μάριος Ψάλτης, ο πλημμελής έλεγχος σε μείζονος σημασίας επιχειρηματική υπόθεση που αφορά Αθήνα – Νέα Υόρκη και το πρόστιμο των 14,9 εκατ. που συμφώνησε να καταβάλει!

Γιατί η μητρική ελεγκτική εταιρία είναι δυσαρεστημένη με τον εν Ελλάδι Διευθύνοντα Σύμβουλο, κολλητό του Ανδριόπουλου της Dimand και φερόμενο ως «μυστικοσύμβουλο» του Σκέρτσου!

Η PwC Ελλάδος, ο Μάριος , ο πλημμελής έλεγχος σε μείζονος σημασίας επιχειρηματική υπόθεση που αφορά Αθήνα - Νέα Υόρκη και το πρόστιμο των 14,9 εκατ. που συμφώνησε να καταβάλει!

Σας ενημερώσαμε έγκυρα και έγκαιρα, ότι η μητρική PwC είναι σφόδρα δυσαρεστημένη με τον τρόπο λειτουργίας της εν Ελλάδι θυγατρικής της όπου Διευθύνων Σύμβουλος είναι κάποιος Μάριος Ψάλτης, κολλητός του Ανδριόπουλου της Dimand (υπόθεση γραφείων στην Κηφισίας που ενοικιάζονται για 10 χρόνια από την PwC Hellas αντί ιλιγγιώδους ποσού) και του Σκέρτσου (με το μπλοκάκι αλά Τροντ Σόλιντ) του οποίου φημολογείται ότι είναι «μυστικοσύμβουλος» και του φτιάχνει τα περίφημα «κουτάκια» για τα οποία καυχιέται το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ!

Αλήθεια, για την ιστορία: υπάρχει συμβατική σχέση της PwC με την κυβέρνηση και το Μαξίμου;

Επί του προκειμένου λοιπόν! Σας ενημερώνω ότι η PwC Ελλάδος, υπό την ηγεσία Μάριου Ψάλτη, συμφώνησε να πληρώσει «πρόστιμο» 14,9 εκατ. δολαρίων για πλημμελή διενέργεια ελέγχου σε υπόθεση μείζονος επιχειρηματικής σημασίας που αφορά την Αθήνα και την Νέα Υόρκη!

Πρόκειται για μια υπόθεση όπου το κύρος της PwC έχει τρωθεί διεθνώς με αποτέλεσμα η «μαμά εταιρία» να είναι πολύ προβληματισμένη με τα έργα και τις ημέρες του Μάριου Ψάλτη, ο οποίος ως Διευθύνων Σύμβουλος φέρει ακέραια την ευθύνη τόσο για τον πλημμελή έλεγχο, όσο και για το πρόστιμο μαμούθ σχεδόν 15 εκατ. δολαρίων που συμφώνησε να καταβάλει!

Και οι πληροφορίες (από την Ελλάδα και τις αρμόδιες Αρχές) λένε ότι για την PwC Ελλάδος έρχονται κι άλλα…

Διαβάστε ακόμη: