Υπό διάλυση τελούν οι «Σπαρτιάτες» μετά την ποινική δίωξη της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, λίγο μετά τη γνωστοποίηση της ποινικής δίωξης, με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής δήλωσε την ανεξαρτητοποίηση του.

Ο ανεξάρτητος – πλέον- βουλευτής επιτίθεται με βαρύτατες εκφράσεις στον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα ότι «οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα».

Όπως αναφέρει στην επιστολή του προς τον Κώστα Τασούλα «κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον των 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδείς και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών κ. Βασιλείου Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την ΚΟ των Σπαρτιατών».

Επιπλέον, ο Γιώργος Μανούσος υποστηρίζει ότι «η μέχρι τώρα παραμονή του στην ΚΟ οφειλόταν στην πεποίθηση ότι η ελληνική Δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της».

Σημειώνεται ότι η ΚΟ των «Σπαρτιατών» αριθμεί πλέον 9 βουλευτές. Έχουν προηγηθεί οι αποχωρήσεις/ ανεξαρτητοποιήσεις των Κωνσταντίνου Φλώρου και Χάρη Κατσιβαρδά.

Διαβάστε ακόμη: