Πέντε μήνες μετά εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 31χρονου μοντέλου Maleesa Mooney από το Λος Άντζελες. Η άτυχη γυναίκα είχε βρεθεί νεκρή μέσα στο ψυγείο του σπιτιού της ενώ ο δολοφόνος της είχε φιμώσει το στόμα και τις είχε δέσει τους καρπούς και τους αστραγάλους.

Για την άγρια δολοφονία συνελήφθη εντελώς τυχαία ο Magnus Daniel Humphrey στο σπίτι του οποίου έφτασε η αστυνομία για μια άσχετη υπόθεση. Από την έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο ύποπτος υπεύθυνος για την άγρια δολοφονία της Mooney. Η Maleesa Mooney ήταν αδελφή της ποπ σταρ Jourdin Pauline και ήταν μοντέλο και πριν δολοφονηθεί είχε υποστεί βασανιστήρια.

«Ο εισαγγελέας του Λος Άντζελες απήγγειλε κατηγορίες για φόνο εναντίον του Humphrey», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η αστυνομία. Οι αρχές δεν έχουν αποκαλύψει τη σχέση μεταξύ του Humphrey και της Mooney.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος ήταν υπό επιτήρηση για αδικήματα ναρκωτικών μετά την αποφυλάκισή του από τη φυλακή στις 7 Φεβρουαρίου.

Ο Humphrey έχει καταδικαστεί για διάφορα κακουργήματα στη Μινεσότα και το Ιλινόις, μεταξύ άλλων για οπλοκατοχή, επιθέσεις, σεξουαλικές επιθέσεις. Η άτυχη Mooney εκτός από την απασχόληση που είχε ως μοντέλο εργαζόταν ως μεσίτρια και σύμφωνα με την αδερφής ήταν έγκυος στον δεύτερο μήνα.

Mooley

«Δεν μπορώ να φανταστώ τι πέρασε η αδελφή μου και με πονάει ακόμα και να το σκέφτομαι», δήλωσε η Pauline.

Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 6 Σεπτεμβρίου, καθώς την κατέγραψαν κάμερες παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της. Η αστυνομία του Λος Άντζελες διεξήγαγε έλεγχο για την ευημερία της Mooney γύρω στις 4 το απόγευμα της 12ης Σεπτεμβρίου, αφού οι γονείς της είχαν ανησυχήσει επειδή δεν απαντούσε στα μηνύματά τους.

Κατά τον έλεγχο στο διαμέρισμα της Mooney, η αστυνομία βρήκε το πτώμα της μέσα στο ψυγείο και αίματα στο πάτωμα.

Η έκθεση του ιατροδικαστή διαπίστωσε ότι η Mooney είχε υποστεί τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στο πρόσωπο, το κεφάλι, την πλάτη και το άνω αριστερό χέρι.

«Οι κακώσεις από αμβλύ αντικείμενο που παρατηρήθηκαν κατά τη νεκροψία γενικά δεν θεωρούνται από μόνες τους οξεία απειλητικές για τη ζωή», σύμφωνα με την έκθεση νεκροψίας. Όμως η έκθεση εξέτασε τα τραύματα και υπέδειξε ότι η Mooney είχε παλέψει για τη ζωή της.

Η τοξικολογική έκθεση έδειξε ότι το μοντέλο είχε ναρκωτικές ουσίες στον οργανισμό της.

Διαβάστε ακόμη: