Η Σοφία Βεργκάρα εξήγησε τους λόγους που δεν θεώρησε «καλή ιδέα» το να αποκτήσει παιδιά με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούε δρόμους τον περασμένο Ιούλιο, ύστερα από επτά χρόνια γάμου. Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα, τον Ιανουάριο ότι ο λόγος ήταν η επιθυμία του Μανγκανιέλο να αποκτήσει παιδιά, πράγμα που δεν ήθελε η Σοφία Βεργκάρα, που έχει αποκτήσει ήδη έναν γιο με τον Τζο Γκονσάλες.

Η Σοφία Βεργκάρα  μιλώντας στο People, δήλωσε αρχικά: «Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι. Ήμουν ήδη μητέρα».

Στη συνέχεια, ανέφερε: «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα ή να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη κι αυτό απαιτεί πολλές θυσίες και πολλή ενέργεια».

Αποκάλυψε επιπλέον, πως ακόμα και στα 51 της θα μπορούσε να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας ή μέσω εξωσωματικής, όμως δεν το ήθελε.

«Σέβομαι απόλυτα κάποια που θέλει να γίνει μαμά μετά τα 50», δήλωσε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα να μην το κάνω λόγω της καριέρας μου, του τρόπου με τον οποίο ζω τη ζωή μου, του τρόπου που ήταν ο γάμος μου. Θεώρησα ότι δεν ήταν δίκαιο να φέρω ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο και να μην μπορώ να δώσω το 100%».

 

Σοφία Βεργκάρα: Ευχαρίστησε δημόσια τον σύντροφό της που τη βοήθησε μετά από επέμβαση στο πόδι της

Σοφία Βεργκάρα – Τζο Μανγκανιέλο: Οριστικοποίησαν τους όρους στο διαζύγιό τους

Διαβάστε ακόμη: