Η Ήβη Αδάμου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show» και μεταξύ άλλων περιέγραψε τη γνωριμία της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Κουινέλη, σε πολύ νεαρή ηλικία και εξομολογήθηκε ότι ήταν η πρώτη φορά που ερωτευόταν έναν άνδρα αλλά και το ότι ήταν η πρώτη της σχέση.

Η τραγουδίστρια αρχικά, περιέγραψε τη γνωριμία τους η οποία έγινε στο X Factor πριν από 10 περίπου χρόνια: «Την πρώτη φορά που είδα τον Μιχάλη ήρθε καλεσμένος στο “X Factor” τo 2009 όταν ήμουν διαγωνιζόμενη. Γοητεύτηκα για το καλλιτεχνικό κομμάτι, για το τι καλός μουσικός είναι, για το τι ωραία τραγούδια γράφει. Ήμουν και πολύ μικρή».

Στη συνέχεια, ανέφερε πότε ξανασυναντήθηκαν: «Μετά ξαναβρεθήκαμε το 2010 όταν ο παραγωγός μου τότε ζήτησε να κάνουμε κάποια συνεργασία, να κάνουμε κάποιο τραγούδι μαζί. Ακόμα μικρή ήμουν. Ακόμα ήμουν με τον μπαμπά μου και τη μητέρα μου στις περιοδείες. Πλέον ήρθα στην Αθήνα να σπουδάσω Κοινωνιολογία και ξεκίνησα να σπουδάζω και να δουλεύω παράλληλα στο τραγούδι. Ο παραγωγός μου πήρε πάλι τον Μιχάλη και ζήτησε ένα νέο τραγούδι για τον δίσκο μου και ο Μιχάλης το δέχτηκε με μεγάλη χαρά, συναντηθήκαμε στην Αθήνα στο στούντιο και εγώ ήμουν υπερβολικά χαρούμενη που τον ξαναείδα».

Η Ήβη Αδάμου αποκάλυψε, στην συνέχεια, ότι ο Μιχάλης Κουινέλης ήταν ο πρώτος της έρωτας.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ήταν η πρώτη φορά που ένιωθα τέτοια συναισθήματα, η πρώτη φορά που ερωτεύομαι, η πρώτη φορά που μου άρεσε ένας άντρας τόσο πολύ και η πρώτη μου σχέση. Ήταν όλα τόσο πρωτόγνωρα και δεν είχα καταλάβει τι μου συνέβαινε ακριβώς. Αλλά εγώ πιστεύω ότι από πάντα κάτι ένιωθα. Δεν ξέρω αν γίνεται κατανοητό, αν είναι λογικό».

Ήβη Αδάμου: Θα γίνει θεία! Έγκυος η αδερφή της

Ρία Ελληνίδου: «Κάθε μέρα κι ένας άντρας ζητάει να με παντρευτεί»

Διαβάστε ακόμη: