Η Σοφία Βεργκάρα και ο Τζο Μανγκανιέλο οριστικοποίησαν τους όρους διακανονισμού του διαζυγίου τους οκτώ μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του PEOPLE, η 51χρονη ηθοποιός του «Modern Family» και ο 47χρονος ηθοποιός του «Magic Mike» συμφώνησαν να μοιραστούν τα περιουσιακά τους στοιχεία σύμφωνα με το προγαμιαίο τους συμβόλαιο.

Το πρώην ζευγάρι δεν μοιραζόταν «καμία κοινή περιουσία» κατά τη διάρκεια του γάμου τους. Το συμφωνητικό αναφέρει επίσης ότι τόσο η Βεργκάρα όσο και ο Μανγκανιέλο θα κρατήσουν τα προσωπικά περιουσιακά στοιχεία – συμπεριλαμβανομένων κοσμημάτων, ρούχων και «διαφόρων προσωπικών αντικειμένων» – καθώς και τυχόν κέρδη που θα προκύψουν μετά την ημερομηνία χωρισμού τους στις 2 Ιουλίου 2023.

Το ζευγάρι έχει απαρνηθεί το δικαίωμά του για διατροφή.

Η κατάθεση της αίτησης έρχεται σχεδόν δύο μήνες μετά τη συμφωνία του πρώην ζευγαριού γιατην οριστικοποίηση του διαζυγίου τους.

Σύμφωνα με την κατάθεση που έλαβε το PEOPLE τον Φεβρουάριο, η υπόθεση του διαζυγίου προχωρά ως αδιαμφισβήτητη αγωγή, που σημαίνει ότι και τα δύο μέρη εμφανίστηκαν και «συνήψαν γραπτή συμφωνία σχετικά με την περιουσία τους και τον γάμο τους … η οποία υποβάλλεται ή έχει υποβληθεί στο δικαστήριο».

Ο Μανγκανιέλο ζήτησε από το δικαστήριο να τερματίσει τη συζυγική υποστήριξη και για τα δύο μέρη και θα διαταχθεί η αμοιβή του δικηγόρου όπως ορίζεται στην προτεινόμενη απόφαση, σύμφωνα με τα έγγραφα.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο σε κοινή δήλωση, μετά από επτά χρόνια γάμου.

Διαβάστε ακόμη: