Μπορεί στην Ανατολική Αττική το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ αν εξέλεξε το αγαπημένο παιδί της Φώφης Γεννηματά, τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη είναι όλοι εντυπωσιασμένοι από την εξαιρετική παρουσία της Σοφίας Κατσίγιαννη. 

Σε σύνολο 15 υποψηφίων, η Αντιδήμαρχος Διονύσου και αναπ. γραμματέας Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ αναδείχτηκε 5η, λαμβάνοντας 3816 σταυρούς, όταν για παράδειγμα ο Γιάννης Σμέρος που φλέρταρε με την εκλογή, προεκλογικά τουλάχιστον, έλαβε 4139 και ο Παντελής Ασπραδάκης έλαβε 4014.

Τεράστια επιτυχία για μια υποψήφια που δοκιμάστηκε για πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές, και ακόμη μεγαλύτερη η παρακαταθήκη για το μέλλον καθώς η δυναμική αυτή πρέπει να αξιοποιηθεί από την ηγεσία του κόμματος, και αυτό το γνωρίζουν καλά στα κεντρικά του ΠΑΣΟΚ.

Το νεαρό της ηλικίας, η επαγγελματική κατάρτιση και η τεχνογνωσία, η πολύχρονή εμπειρία στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι ισχυροί δεσμοί με την περιοχή και η δημοφιλία της κας Κατσίγιαννη είναι αυτά ακριβώς τα στοιχεία που μπορούν να φέρουν την ανανέωση στο ΠΑΣΟΚ, το οποίο ευελπιστεί πλέον την 25η Ιουνίου να γίνει ….ο ΣΥΡΙΖΑ του 2012 και να πάρει τη δεύτερη θέση, στέλνοντας το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα ακόμη πιο κάτω…

Διαβάστε περισσότερα