Θρήνος για οικογένεια πρώην παίκτη του NBA, ο οποίος έχασε την 24χρονη κόρη του σε τροχαίο δυστύχημα την περασμένη Δευτέρα.

Πρόκειται για την Τιάρα Ουίλερ, τη μοναχοκόρη του πρώην παίκτη του NBA, Τάισον Ουίλερ, η οποία σκοτώθηκε σε δυστύχημα στο νοτιοανατολικό Κονέκτικατ. «Η ενέργεια της Τιάρα ήταν μεταδοτική. Ήταν παθιασμένη με θέματα φυλετικής και κοινωνικής δικαιοσύνης και πάντα έβαζε πάνω απ’ όλα την οικογένειά», έγραψε η οικογένειά της αποχαιρετώντας την.

Η Ουίλερ, σύμφωνα με πληροφορίες, επέβαινε σε μια μοτοσικλέτα που παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και συγκρούστηκε με ένα αυτοκίνητο στο Γκρότον του Κονέκτικατ, γύρω στις 9:30 το βράδυ της Δευτέρας (τοπική ώρα).

Η άτυχη κοπέλα εκτοξεύτηκε από τη μοτοσικλέτα, προσέκρουσε με δύναμη στο αυτοκίνητο και πέθανε ακαριαία. Ο αγνώστων στοιχείων οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Yale New Haven, όπου νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με εκπρόσωπο του νοσοκομείου.

Το ζευγάρι ήταν ανάμεσα σε μια ομάδα μοτοσικλετών και τετράτροχων μηχανών (ATV), μερικά από τα οποία είχαν σβήσει τα φώτα τους, οδηγούσαν απερίσκεπτα και δεν προσέφεραν καμία βοήθεια στα θύματα, όπως είπε η αστυνομία.

«Αυτό που προβληματίζει περισσότερο είναι ότι κάποιος, που μπορεί να ταξίδευε μαζί τους, σταμάτησε στο δυστύχημα και αντί να παράσχει βοήθεια στους βαριά τραυματισμένους, απομάκρυνε τη μοτοσικλέτα από το δρόμο«, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα CT Insider ο αρχηγός της αστυνομίας του Γκρότον.

Ο Τάισον Oυίλερ, ο οποίος έπαιξε για τους Ντένβερ Νάγκετς το 1999, είπε στην εφημερίδα ότι η κόρη του, που αποφοίτησε το 2021 από το Πανεπιστήμιο Φέρφιλντ, ήταν «άνθρωπος που επιτύγχανε τους στόχους της».

Διαβάστε ακόμη: