Η εταιρία παραγωγής ερωτικών ταινιών, Sirina, ξεκινά την δική της ιδιαίτερη εκστρατεία, Sirina Free, για να βάλει ένα λιθαράκι στο τείχος ανοσίας που χτίζουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας απέναντι στον κορωνοϊό.

Οι υπεύθυνοι της εταιρίας πρόκειται να προσφέρουν δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες, σε πολίτες που έχουν εμβολιαστεί και με τις δυο δόσεις, στέλνοντας το πιστοποιητικό του εμβολιασμού τους στο μειλ info@sirina. tv.

Απολαυστικά στατιστικά της Sirina σχετικά με τους Έλληνες - Verianet

Το ανοιχτό τολμηρό περιεχόμενο αποκλειστικά για τους εμβολιασμένους πολίτες θα προβάλλεται μέσα της πλατφόρμας sirinaclub.com και η εν λόγω δράση θα επαναλαμβάνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Sirina Free – πρωτοβουλία στον καιρό της πανδημίας

Η εταιρεία παραγωγής αισθησιακών ταινιών κατά την διάρκεια του lockdown έδινε κωδικούς για δωρεάν ταινίες ώστε να κάθεται πιο ευχάριστα και να χαλαρώνει ο κόσμος στο σπίτι. Όπως ειχε  ανακοίνωσει η εταιρία στο λογαριασμό της στο facebook, προσέφερε δωρεάν ταινία για ενδιαφερόμενους μερακλήδες..

Δωρεάν μάσκες από τη Sirina, φτιαγμένες από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών

Η πρώτη πρωτοβουλία της εταιρείας ξεκίνησε πριν ένα χρόνο:

Η ανακοίνωση της εταιρείας του Δημήτρης Σειρηνάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η Sirina έδωσε όλο το βεστιάριό της των τελευταίων 20 ετών, για να φτιαχτούν μάσκες προστασίας για τον COVID-19 από τα εσώρουχα των πρωταγωνιστριών της, και τα δίνει δωρεάν σε όποιον ενδιαφέρεται. Όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να στείλει email στο [email protected]»,

Σημειώνεται ότι από την αρχή της πανδημίας, ο Δημήτρης Σειρηνάκης παρείχε δωρεάν πρόσβαση σε ταινίες της εταιρείας στους Έλληνες που έμειναν σπίτι, λόγω καραντίνας.

Επίσης, είχε σπεύσει να διακόψει προσωρινά τα γυρίσματα των ερωτικών ταινιών του για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.