Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι o διαγωνιζόμενος στο περσινό MasterChef, Διονύσης Πρώιος υπέγραψε συμβόλαιο με τη νέα πλατφόρμα Sirinaclub.com προκειμένου να πρωταγωνιστήσει σε ταινία ερωτικού περιεχομένου με επίκεντρο την ζωή του.
 
Ο πρώην παίκτης του δημοφιλούς ριάλιτι παιχνιδιού συμφώνησε με τον Έλληνα παραγωγό και σκηνοθέτη ερωτικών ταινιών, Δημήτρη Σειρηνάκη να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία η οποία θα προβάλλεται σε επεισόδια στη νέα πλατφόρμα της Sirina και μάλιστα προβλέπεται να συμπρωταγωνιστήσουν ονόματα υπεράνω υποψίας, όχι μόνο από το χώρο της ερωτικής βιομηχανίας αλλά και από το χώρο του θεάματος, ονόματα τα οποία αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση.

Έλληνας κοσμοπολίτης σεφ ο νέος πρωταγωνιστής του Σειρηνάκη

Κι όμως… Ο Πρώιος δεν είναι ένας απλός άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Είναι ένας κοσμοπολίτης Έλληνας με όλη τη σημασία της λέξεως, γεννημένος στο Μπουένος Άιρες, με μια περιπετειώδη ζωή ανά τον κόσμο με λάθη, πάθη αλλά και έντονη καλλιτεχνία, με τις νύχτες στη Μύκονο και με τον τραγικό θάνατο του μοναχογιού του σε τροχαίο στο νησί των ανέμων που τον στιγμάτισε για πάντα…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Radar.gr.