Η Σίντι Κρόφορντ φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του 25ου επετειακού τεύχους του Flaunt magazine, ενώ την επιμέλεια των μαλλιών της είχε ο Δημήτρης Γιαννέτος!

Η Σίντι Κρόφορντ, ένα από τα πρώτα και πιο γνωστά supermodels στον κόσμο, συνδυάζει την αίγλη του παρελθόντος και το glam των 90s, το παρόν αφού παραμένει πάντα επίκαιρη και το μέλλον. Όπως είδαμε και στην πρόσφατη σειρά ντοκιμαντέρ της Apple Tv «The Super Models», η Σίντι Κρόφορντ έχει καταφέρει να επιβιώσει στον κόσμο της μόδα, παίρνοντας ρίσκα και να μένει πάντα up to date με τον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της μόδας, του μόντελινγκ και των μέσων ενημέρωσης.

Ως μητέρα, μοντέλο και ιδρύτρια του Meaningful Beauty, η Σίντι Κρόφοντας έχει καθιερωθεί πλέον σε παγκόσμιο είδωλο, αλλά το μόνο που τη νοιάζει είναι στο μέλλον να τη θυμούνται τα παιδιά της και την άνευ όρων αγάπη που τους έδωσε.

Η διάσημη καλλονή, λοιπόν, φωτογραφήθηκε για το επετειακό τεύχος του περιοδικού Flaunt, ποζάροντας στον φακό με την άνεση που της έχει χαρίσει η πολύχρονη πορεία της στο μόντελινγκ.

Ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας, αλλά και της αμερικανικής ποπ κουλτούρας, η Σίντι Κρόφορντ αποτελεί σταθερή παρουσία του εδώ και δεκαετίες -αποτέλεσμα έξυπνων αποφάσεων, ρίσκου και εργασιακής ηθικής.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg Swales (@gregswalesart)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flaunt Magazine (@flauntmagazine)

Από την πασαρέλα στις καμπάνιες και την ίδρυση της δικής της επιχείρησης, η Σίντι Κρόφοροντ ξέρει πώς να επανεφευρίσκει τον εαυτό της, διατηρώντας παράλληλα τη δική της αυθεντικότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greg Swales (@gregswalesart)

Αναλογιζόμενη το θάρρος της στο επάγγελμά της, η Σίντι Κρόφορντ αναφέρει: «Έχω πάρει πολλά ρίσκα ως μοντέλο και δεν είμαι πραγματικά σίγουρη από πού πήρα το θάρρος! Νομίζω ότι τα μεγαλύτερα ήταν ένα, το να ποζάρω για το “Playboy”, το οποίο τελικά ήταν ένας από τους λόγους που μου ζητήθηκε να παρουσιάσω το “House of Style” του MTV. Η δεύτερη ήταν η απόφαση να μην ανανεώσω το συμβόλαιό μου με τη Revlon σε ηλικία 35 ετών μετά από 17 χρόνια εργασίας ως εκπρόσωπός της. Ωστόσο, μέσα μου ήξερα ότι αν πρόκειται ποτέ να κάνω κάτι δικό μου, τότε ήταν η πιο κατάλληλη στιγμή. Λίγο αργότερα, ξεκίνησα τη δική μου σειρά περιποίησης επιδερμίδας».

Διαβάστε ακόμη: