Δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για την Καίτη Κουτσολιούτσου, βγαίνει στο σφυρί το σαλέ της στο Πήλιο.

Ενας πλειστηριασμός που έχει ανασταλεί μέχρι τώρα τρεις φορές.

Το σπίτι στη Ζαγορά του Πηλίου ανήκει στην Αικατερίνη Αραπίδη σύζυγο Δημητρίου Κοτσολιούτσου και αποκτήθηκε το 1978.

Το χειμερινό εξοχικό της άλλοτε ισχυρής αντιπροέδρου της Folli Follie είναι ένα διώροφο σπίτι εμβαδού 230 τμ και περιλαμβάνει και τρία ανεξάρτητα μικρότερα κτίσματα, προφανώς ξενώνες, που έχουν συνολικό εμβαδόν 95 τετραγωνικά μέτρα. Το σπίτι βρίσκεται στη θέση Πιτσέικα στη Ζαγορά του Πηλίου, σε οικόπεδο 2,3 στρεμμάτων, και έχει και άλλα 3 στρέμματα με καστανιές.

Όλα βγαίνουν στο σφυρί από την η Intrum Hellas με την τιμή πρώτης προσφοράς στις 504.500 ευρώ για το σπίτι, και στις 75.000 ευρώ για το χωράφι με τις καστανιές, σύνολο δηλαδή 579.500 ευρώ.

Το σαλέ των Κουτσολιούτσων στο Πήλιο βαρύνεται με τρεις προσημειώσεις και μία αναγκαστική κατάσχεση:

Συγκεκριμένα στις 22 Αυγούστου 2018, και ενώ είχε ξεσπάσει το σκάνδαλο της Folli- Follie, εγγράφηκε προσημείωση για 800 χιλιάδες ευρώ, υπέρ της ελβετικής εταιρείας «Petrus A.G.» που εδρεύει στην Βασιλεία Ελβετίας. Διευθυντής της Petrus A.G. είναι ο Μεξικανός επιχειρηματίας ο Andres Holzer Neumann, ο οποίος ήταν μέχρι το Νοέμβριο του 2018 αντιπρόεδρος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της πολυεθνικής Dufry. Τους δάνεισε 36,5 εκατ ευρώ όταν έσκασε το σκάνδαλο τον Μάιο του 2018 και προσημείωσε, το σπίτι στο πήλιο, όπως και τα ακίνητα σε Σπέτσες και Κηφισιά.

Τον Φεβρουάριο του 2019 υπήρξε δεύτερη προσημείωση στο σαλέ των Κουτσολιούτσων από την Τράπεζα Πειραιώς για 500 χιλιάδες ευρώ.

Ακολούθησε προσημείωση από την Δ.Ο.Υ Αθηνών τον Δεκέμβριο 2019 για 2,34 εκατ ευρώ.

Και αναγκαστική κατάσχεση εγγραφείσα την 1η Ιουλίου 2020 για ποσό 450.000 ευρώ, υπέρ της Intrum Hellas.

Σύμφωνα με την πλατφόρμα e- auction ο πλειστηριασμός είναι έτοιμος προς διενέργεια.

Ενώ σύντομα αναμένεται να βγουν στο σφυρί και η πολυτελής βίλα στις Σπέτσες όπως και το σπίτι της Κηφισιάς.