Δυσκολεύουν μαθαίνω οι καιροί, για κάποιους προβεβλημένους στοιχηματζήδες, που υπήρξαν και προνομιακοί συνομιλητές προηγούμενων κυβερνήσεων, εμπλεκόμενοι εκτός των άλλων και σε υποθέσεις απάτης με πρωταγωνιστή μεγαλόσχημο εφοπλιστή, το όνομα του οποίου ενεπλάκη σε σκάνδαλο με μεγάλη ιδιωτική τράπεζα αλλά και με το σπάσιμο των capital controls!

Τόσο ο ΣΔΟΕ όσο και η Αρχή για το ξέπλυμα ξετυλίγουν το κουβάρι της τεράστιας φοροδιαφυγής μέσω Μάλτας και άλλων φορολογικών παραδείσων, μέσω των οποίων απέκρυψαν φορολογητέα εισοδήματα τα οποία μετέτρεπαν μέσω ξεπλύματος, σε ακίνητα σε υπερπολυτελείς εξοχικούς προορισμούς όπως Πάρο και Μύκονο αλλά και σε πανάκριβα Προάστεια της Αθήνας όπως η Εκάλη, το Π. Ψυχικό, το Κολωνάκι και η Βουλιαγμένη!

Οι ανεξάρτητες Αρχές φέρονται να δένουν την καραμπινάτη υπόθεση φοροδιαφυγής και ξεπλύματος, όπου πρωταγωνιστούσαν πασίγνωστα φυντάνια του επιχειρηματικού στοιχηματισμού, που μέσα στην αλαζονεία και την αυταρέσκεια τους, παρίσταναν ακόμη και τους πολιτικούς νταραβεριτζήδες, διαμεσολαβητές αλλά και συνομιλητές αρχηγών πολιτικών κομμάτων!

Οι δήθεν τεχνοκράτες, που έγιναν πάμπλουτοι εις βάρος του Δημοσίου και των φορολογουμένων πολιτών, μαθαίνω ότι τρέμουν σαν το ψάρι, διαισθανόμενοι πλέον ότι σφίγγει ο κλοιός και η ανοχή την οποία είχαν εξασφαλίσει δια μέσω παρεμβάσεων λαμβάνει τέλος!

Ο ένας εξ αυτών, έμαθα, πήρε το φιλαράκι του και την έκανε για …Σαν Φρανσίσκο!

Ο άλλος, το μικρό συνεταιτάκι, βλέπει την καταιγίδα να έρχεται!

Και ο αρχιλογιστής, που ήταν το μυαλό του μεγάλου κόλπου, προετοιμάζεται για εκδρομή στον γειτονικό Κορυδαλλό…

Διαβάστε ακόμη: