Μου λένε ότι, κάτι καλά παιδιά του τζόγου, τα διαχρονικά αστέρια του στοιχήματος που κονόμησαν επί χρόνια εκατοντάδες εκατομμύρια, έχουν μπει για τα καλά στο στόχαστρο των ελεγκτικών Αρχών, τόσο των φορολογικών όσο και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος!

Οι πληροφορίες λένε πως οι κρατικές Ανεξάρτητες Αρχές διερευνούν κολοσσιαία φοροδιαφυγή και αντίστοιχο ξέπλυμα διά μέσω παράνομου πλουτισμού με πανάκριβα υπερπολυτελή ακίνητα, άνω των 350 εκατ. ευρώ μέσω της Μάλτας και πασίγνωστων φορολογικών παραδείσων!

Οι πληροφορίες λένε μάλιστα πως ο ένας από τους Good Fellas του Στοιχήματος, την «έκανε» από την Ελλάδα, ανακοίνωσε στη σύζυγο του ότι χωρίζουν και αναζητεί την τύχη του, προσωπική και επαγγελματική στις ΗΠΑ, ως νέος Κασσελάκης από την ανάποδη!

Για Σαν Φρανσίσκο τον βλέπω!

Του ταιριάζει η ελεύθερη μενταλιτέ της Καλιφορνέζικης κοινωνίας!

Πάνε οι καλές ημέρες που παρίστανε τον προνομιακό συνομιλητή του Αλ. Τσίπρα στο Μαξίμου και ρουφιάνευε το σύμπαν!

Για όποιον δεν το γνωρίζει, ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν θέλει να τον βλέπει στα μάτια του. Και δεν είναι ο μόνος!

Το άλλο αστέρι της ίδια συνομοταξίας του τζόγου, παριστάνει τον ψύχραιμο, όμως η καρδούλα του το ξέρει, γιατί τα ευρήματα τον πλησιάζουν και θα τον …δέσουν!

Βλέπετε, δεν είναι μόνο τα εκατομμύρια και οι αρπαχτές που έχουν ενοχλήσει!

Είναι και η επίδειξη, είναι και η αλαζονεία, ενός πρώην πωλητή που ενώ είναι μυρμήγκι, νόμισε ότι ο Θεός του έδωσε «λεφτά»- «φτερά» για να πετάξει…

Διαβάστε ακόμη: