Συνεχίζονται οι έρευνες για την μυστηριώδη εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας από τις Σέρρες, με τους δικούς της ανθρώπους να ζητούν ένα μόνο σημάδι ότι είναι καλά.

Οι γονείς της 18χρονης, μιλώντας στο epilogestv, κάνουν έκκληση στην κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί τους ή με όποιον άλλο μπορεί για να τους πει τουλάχιστον ότι είναι καλά. Η μητέρα της παρακαλεί την νεαρή κοπέλα να επικοινωνήσει μαζί της και παράλληλα στέλνει μήνυμα στον άντρα που φέρεται να επιβιβάστηκε μαζί της στο ταξί από το χωριό για το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

«Ήμασταν μέσα και τρώγαμε κι έφυγε… Σαν να άνοιξε η γη και να την κατάπιε» λέει η μητέρα της. «Θα την παρακαλέσω αν δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μας, ας πάει σε ένα τμήμα να πει ότι είμαι εγώ αυτή που αναζητείται και είμαι καλά. Να πει ότι είναι καλά κι ας μην γυρίσει αν δεν το επιθυμεί» προσθέτει η κυρία Κατερίνα και τονίζει: «Γνωρίζει καλά πόσο την αγαπάμε και το πρόβλημα υγείας που υπάρχει. Να κάνει το σωστό».

Σχετικά με τον άνδρα που φέρεται να είναι ή να έφυγε μαζί της από το χωριό, η μητέρα της αγνοούμενης τον παρακαλεί «ως μεγαλύτερος να την πείσει να δώσει ένα σημείο ζωής». «Μόνο η επιστροφή της μας ενδιαφέρει, τίποτα περαιτέρω» καταλήγει η μητέρα της 18χρονης.

Σημειώνεται πως η Πετρούλα Παλάζη αγνοείται από τις 29 Αυγούστου και για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί και missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σε βίντεο του Mega φαίνεται ένα λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού στις Σέρρες, όπου βρισκόταν τις τελευταίες ημέρες με την οικογένειά της η 18χρονη Πετρούλα. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, ήταν το ταξί που επιβιβάστηκε η αγνοούμενη και ο τελικός προορισμός του ήταν τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Όπως είπε ο ταξιτζής, τα άτομα που επιβιβάστηκαν ήταν δύο, ένας άνδρας και ένα ακόμη άτομο, το οποίο όπως είπε δεν κατάλαβε εάν ήταν γυναίκα ή άνδρας, καθώς φορούσε κουκούλα.

Διαβάστε ακόμη: