Η επικοινωνιακή διαχείριση του αποκαλυπτικού πρωτοσέλιδου δημοσιεύματος του «Βήματος» από τους ινστρούχτορες του Μαξίμου βγάζει πολύ γέλιο.

Αντί να βγάλουν μια ανακοίνωση που να απαντάει στο δημοσίευμα άρχισαν να διακινούν σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η κυβέρνηση υπονομεύεται από μεγάλα οικονομικά και εκδοτικά συμφέροντα τα οποία βέβαια είναι αόρατα, κάτι σαν τους εξωγήινους και δεν έχουν ονοματεπώνυμο.

Το χειρότερο από όλα είναι ότι υποχρέωσαν υπουργούς, βουλευτές και στελέχη να αναπαράγουν τις αθλιότητες.

Αλήθεια τι είναι αυτό που τρομοκράτησε το Μαξίμου για να φτάσει σε σημείο να διακινεί θεωρίες συνωμοσίας και να εκθέτει βουλευτές και υπουργούς.

Το μήνυμα που έστειλε η ομάδα κρούσης του Μαξίμου στα κυβερνητικά στελέχη και στους βουλευτές ήταν πανομοιότυπο.

Αναγκαστικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων το αναπαρήγαγαν όλοι οι βουλευτές και οι υπουργοί.

Για τους φωστήρες του Μαξίμου ο Ανδρουλάκης που είναι εξαφανισμένος από τα κανάλια είναι υπάλληλος της διαπλοκής.

Ενώ η κυβέρνηση και η Νέα Δημοκρατία, η οποία στηρίζεται εδώ και χρόνια με κάθε τρόπο από τα κανάλια της διαπλοκής κινδυνεύει από τα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Ειλικρινά αυτή η επικοινωνιακή διαχείριση πρέπει να διδάσκεται στα πανεπιστήμια.

Όταν το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού χάνει την ψυχραιμία του από ένα δημοσίευμα που παρέθετε γεγονότα για το πώς στήθηκε η μονταζιέρα με τις συνομιλίες που αφορούν στην τραγωδία των Τεμπών, τότε κάτι συμβαίνει στο Μαξίμου, και αυτό θα πρέπει να ψάξει ο πρωθυπουργός.

Εκτός βέβαια και αν ο κόκκινος συναγερμός που χτύπησε το Μαξίμου είχε στόχο να εκβιάσει καταστάσεις, προκειμένου να μη συνεχιστούν οι αποκαλύψεις.

Αλλά και πάλι οι χειρισμοί είναι ατυχείς γιατί αν υπάρχουν στοιχεία που τεκμηριώνουν ευθύνες για τα Τέμπη είναι σίγουρο ότι θα βγουν στη δημοσιότητα όσο και αν η κυβέρνηση διακινεί θεωρίες συνωμοσίας.

Διαβάστε ακόμη: