Πριν από δύο ημέρες μια φωτογραφία της Σελένα Γκόμεζ εμφανίστηκε στο feedback όσων την ακολουθούν στα social media, προκαλώντας παροξυσμό. Ο λόγος; Η διάσημη τραγουδίστρια φορούσε νυφικό!

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία έδειχνε την Σελένα Γκόμεζ με ένα πριγκιπικό στράπλες φόρεμα, με δαντέλα στο μπούστο και τούλι στο κάτω μέρος καθώς και πέπλο με κεντημένες λεπτομέρειες στις άκρες του. Έμοιαζε σίγουρα με πριγκίπισσα του παραμυθιού

H viral φωτογραφία της Σελένα Γκόμεζ με το νυφικό

Φυσικά, η φωτογραφία έγινε πολύ γρήγορα viral, με τους χρήστες του Twitter να την αναπαράγουν και να αναρωτιούνται: «Παντρεύτηκε η Σελένα;», λες και είναι κολλητοί της και θα έπρεπε αν μη τι άλλο να το γνώριζαν εάν συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Και τότε άρχισαν οι απορίες: «Ποιος είναι ο τυχερός;», «Μα πώς είναι δυνατόν, αφού μας έλεγε ότι είναι μόνη της;». Άλλοι πάλι πάντως, φρόντισαν να τονίσουν πως έδειχνε «κουκλάρα» και πως της πήγαινε πάρα πολύ, ενώ κάποιοι το πήγαν ακόμη πιο μακριά: «Μήπως έβαλε νυφικό για να την σπάσει στον Τζάστιν Μπίμπερ και την σύζυγό του Χέιλι;»

Οι τελευταίοι φυσικά αναφέρονταν στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους φαν της Σελένα Γκόμεζ και της Χέιλι Μπίμπερ, οι οποίοι μισούνται όσο τίποτε άλλο, με αφορμή κάποιες αναρτήσεις με υπονοούμενα της Χέιλι.

Κανείς δεν ξέρει εάν όντως το μοντέλο και σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ ήθελε όντως να κοροϊδέψει την Σελένα Γκόμεζ για το βάρος της ή τα φρύδια της (παρέα με την κολλητή της Κένταλ Τζένερ) ή εάν ήταν απλώς τυχαία γεγονότα. Το θέμα είναι πως τόσο οι οπαδοί της Χέιλι όσο και της Κένταλ την κοπάνησαν μετά από τις αναρτήσεις αυτές, ενώ αντιθέτως οι θαυμαστές της Σελένα αυξήθηκαν κατακόρυφα, καταφέρνοντας μάλιστα να την εκτοξεύσουν στην κορυφή του Instagram με τους περισσότερους ακόλουθους (θα πρέπει να «έσκασε» από το κακό της η Κάιλι Τζένερ, αδερφή της Κένταλ, η οποία μέχρι πρότινος ήταν βασίλισσα του Instagram).

Η Σελένα Γκόμεζ έδωσε η ίδια την απάντηση στην απορία όλων

Επιστρέφοντας πάντως στο νυφικό, η ίδια η Σελένα Γκόμεζ φρόντισε να απαντήσει στους φαν την για την ιδιαίτερη αυτή εμφάνισή της. Σε ανάρτησή της λοιπόν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου ποζάρει με το νυφικό καθισμένη στο πάτωμα, κρατώντας ένα αναψυκτικό στο χέρι, η τραγουδίστρια και ηθοποιός έγραψε: «Δεν έχω λεζάντα. Απλά μια συνηθισμένη μέρα στη δουλειά» συνοδευόμενη από το hashtag @onlymurdershulu.

Διαβάστε περισσότερα