Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στο περιοδικό OK! για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα με την υγεία του και τη συμπαράσταση που είχε από πρόσωπα της τηλεόρασης, ενώ ανέφερε και ποιο ήταν το μοναδικό πρόσωπο που δεν του τηλεφώνησε όσο εκείνος βρισκόταν στην εντατική: η Ελένη Μενεγάκη.

«Από ένα σημείο και πέρα ερχόταν η Ελένη (Παπαγγελή) και μου έλεγε “πήρε ο τάδε”, χαίρομαι, αλλά δεν είχα περιθώριο με αυτό που είχα τραβήξει και όλο αυτό που είχε συμβεί στα Τέμπη και μες στο μυαλό μου είχε πάρει τις διαστάσεις που σου λέω να κάθομαι και να χαζολογάω με τη χαρά ότι να, οι άνθρωποι νοιάζονται. Έχουν υπάρξει δύο – τρεις μέρες που από το πρωί μέχρι το βράδυ μου έλεγε ποιοι πήραν, από απίθανα πρόσωπα, από παντού και οι πάντες. Είναι απίστευτο», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ρούλα Κορομηλά πήρε κατευθείαν και μίλησε και ενδιαφέρθηκε. Από την τηλεόραση πήραν όλοι με τους οποίους έχω έναν λόγο. Δεν κάνω προσκλητήριο για να δώσω εύσημα ή να πουλήσω ενοχές σε κάποιους. Ο μόνος άνθρωπος που δεν μου τηλεφώνησε, αλλά προφανώς έχει τον λόγο του από μια απλή κουβέντα που είχα πει από τον Alpha και το Dream Show, και τηρεί σιγή ασυρμάτου είναι η Ελένη Μενεγάκη. Προφανώς έχει δική της σήμανση και δικούς της λόγους», δήλωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Διαβάστε περισσότερα