Η Zoom ανακοίνωσε σχέδια για περικοπές περίπου 1.300 εργαζομένων, ή το 15% του εργατικού δυναμικού της, σύμφωνα με μια ανάρτηση ιστολογίου που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο της εταιρείας.

Ένα μήνυμα από τον Eric Yuan, CEO του Zoom

Ένα μήνυμα από τον Eric Yuan, CEO του Zoom“, έγραφε στον τίτλο η ανάρτηση στο blog της εταιρίας. Το μήνυμα μεταξύ άλλων ανέφερε…

“Τα τελευταία χρόνια, το Zoom έχει γίνει μια απαραίτητη πηγή σύνδεσης για επιχειρήσεις και ιδιώτες, καθώς και παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα. Είτε ήσασταν στο Zoom από την αρχή είτε ήρθατε πρόσφατα μαζί μας, έχετε παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μας και αυτό κάνει τη σημερινή ανακοίνωση ιδιαίτερα δύσκολη.

Πήραμε τη σκληρή αλλά απαραίτητη απόφαση να μειώσουμε την ομάδα μας κατά περίπου 15% και να αποχαιρετήσουμε περίπου 1.300 εργατικούς, ταλαντούχους συναδέλφους.

Ξέρω ότι αυτό είναι ένα δύσκολο μήνυμα να ακούσει κανείς, και σίγουρα δεν ήθελα ποτέ να μεταφέρω.

Εάν είστε υπάλληλος με έδρα στις ΗΠΑ που επηρεάζεται, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Zoom και στα προσωπικά σας εισερχόμενα τα επόμενα 30 λεπτά με την ένδειξη [IMPACTED] Αναχώρηση ζουμ: Τι πρέπει να γνωρίζετε.

Οι εργαζόμενοι εκτός ΗΠΑ θα ειδοποιηθούν σύμφωνα με τις τοπικές απαιτήσεις. Για όσους Zoomies ξυπνούν με αυτά τα νέα ή τα διαβάζουν μετά από κανονικές ώρες εργασίας, λυπάμαι που το ανακαλύπτετε με αυτόν τον τρόπο, αλλά θεωρήσαμε ότι ήταν καλύτερο να ειδοποιήσουμε όλα τα Zoomies που επηρεάστηκαν το συντομότερο δυνατό.”

Διαβάστε ακόμη: