Σαρώνει στα δεξιά κοινά ο Φρέντι Μπελέρη σύμφωνα με τις μετρήσεις που είχαν παραγγείλει στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ούτως ή άλλως, τον «είχαν» μετρήσει και πολύ πιο πριν όταν τον είχε προτείνει ο Σταύρος Παπασταύρου και είχαν καταλάβει εγκαίρως την μεγάλη δυναμική στα παραδοσιακά κοινά που αναπτύσσει ο ομογενής εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας.

Δεν αποκλείεται να βρεθεί και πρώτος, εκτιμούν κάποιοι στη ΝΔ καθώς μέχρι τώρα πρώτος και με διαφορά ήταν ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος έχει μεγάλη πέραση και στους ομογενείς.

Ενώ την τριάδα των υποψήφιων ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που έχουν υψηλό δείκτη προτίμησης συμπληρώνει ο Πύρρος Δήμας, ένα πρόσωπο με μεγάλη δημοφιλία στην Ελλάδα όντας Ολυμπιονίκης 3 φορές.

Σε πολύ καλή θέση αλλά ελαφρώς πεσμένος θα είναι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που γνωρίζει την παραδοσιακή βάση της ΝΔ αλλά είναι γενικά «χαμένος» από τα ελληνικά ΜΜΕ.

Σε εκλόγιμη θέση θα βρεθεί και η Ελίζα Βόζενμπεργκ η οποία έχει ισχυρές σχέσεις με πυρήνες στην Αθήνα και την Αττική που τής έδωσαν το 2019 215.000 ψήφους ενώ παρά την περιπέτειά της είναι πολύ δυνατή και η Μαρία Σπυράκη.

Οι μετρήσεις δεν έχουν συμπεριλάβει την Ελεονώρα Μελέτη η οποία, μπήκε τελευταία στιγμή στο ψηφοδέλτιο, εικάζουμε όμως, ότι η αναγνωρισιμότητά της θα παίξει κάποιο ρόλο.

Η Μελέτη δεν είναι ακριβώς προιόν της showbiz καθώς διαθέτει μόρφωση και είναι γνωστό το πέρασμά της από την δημοσιογραφία και την παρουσίαση ειδήσεων πριν πάει στον Πρωινό Καφέ…

Δυνατές υποψηφιότητες παραμένουν για τη Νέα Δημοκρατία ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, σημερινός ευρωβουλευτής της ΝΔ και ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος ο οποίος πρέπει να τονίσουμε ότι το 2019 βγήκε πρώτος σε σταυρούς, ο Δημήτρης Τσιόδρας που έχει τη στήριξη του γαλάζιου μηχανισμού αλλά και του ίδιου του Πρωθυπουργού που εκτιμά την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια αλλά και της Βούλας Πατουλίδου που αντλεί το κοινό της κυρίως από την Βόρεια Ελλάδα.

Πιο χαμηλά αλλά με καλό πλασάρισμα κινείται η υποψηφιότητα του Βασίλη Κοντοζαμάνη.

Πλέον όλοι οι ευρωβουλευτές θα περάσουν από την Πειραιώς όπου θα γίνουν φροντιστήρια από τους Θωμά Βαρβιτσιώτη, Νίκο Ρωμανό και Παύλο Μαρινάκη για το πως θα φέρονται στην επαφή με το κόσμο και όταν βγαίνουν στα κανάλια.

Επίσης, την Παρασκευή θα συνεδριάσει η επιτροπή εκλογικού αγώνα υπό τον Νίκο Παναγιωτόπουλο για να πάρει αποφάσεις για τις περιοδείες που θα γίνουν τόσο από τους υποψήφιους ευρωβουλευτές που θα βοηθιούνται από τους τοπικούς βουλευτές, όσο και από τους υπουργούς που θα κινητοποιηθούν μετά το Πάσχα.

Διαβάστε ακόμη: