Είναι 65 και ακόμα αρέσει και μάλιστα πολύ! Ο λόγος για την Σάρον Στόουν η οποία αποκάλυψε ότι πολλοί άνδρες επιθυμούν να κάνουν σεξ μαζί της, μιλώντας στο podcast Ladygang.

«Στα 60, οι άνθρωποι νομίζεις ότι δεν σε κοιτούν πια. Η αλήθεια είναι πώς πολλοί θέλουν να κοιμηθούν μαζί μου, όπως και παλιά», είπε αρχικά η Στόουν.

Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες αποφεύγουν να ασχολούνται με μεγαλύτερες γυναίκες διότι όπως λέει: «Δεν είναι επειδή δεν είσαι τόσο σέξι, αλλά είναι επειδή δεν είναι τόσο εύκολο να κάνουν σεξ μαζί σου. Δεν είναι τόσο εύκολο να σε ξεφορτωθούν και εσύ δεν είναι τόσο εύκολο να σιωπήσεις. Επίσης δεν είσαι τόσο εύκολη για να σε… πετάξουν μετά. Δεν είναι ότι δεν είσαι τόσο σέξι – είσαι πιο σέξι από ποτέ».

Η Στόουν πιστεύει ότι το να είσαι πιο έμπειρος στη ζωή, στην πραγματικότητα είναι καλύτερο για μια σχέση. «Επειδή είσαι πιο χαλαρή, ανησυχείς λιγότερο για το πώς φαίνεσαι… Είσαι υπέροχη και δεν είσαι τόσο εύκολη».

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Στόουν είχε μιλήσει για το πώς θεωρείται αποδεκτό για τους άνδρες να βγαίνουν με γυναίκες που είναι πολύ νεότερες από αυτούς. «Αυτές οι γυναίκες ήταν πάντα 20, 25, 30 χρόνια νεότερες από τους άνδρες. Αλλά αν βγαίναμε με κάποιον 10 χρόνια νεότερο, θα ήμασταν cougars».

Η ηθοποιός είχε αναφερθεί σε έναν πρώην της αποκαλύπτοντας πώς την χώρισε όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνει μπότοξ. «Τον είδα άλλη μια φορά μετά από αυτό και μετά δεν ενδιαφερόταν να με ξαναδεί», είχε πει στη Vogue. «Αν δεν θέλεις να με ξαναδείς σε παρακαλώ να βρεις το δρόμο προς την έξοδο», είπε.

Η Στόουν ήταν παντρεμένη με τον συγγραφέα Μάικλ Γκρίνμπεργκ από το 1984 έως το 1987 και με τον δημοσιογράφο Φιλ Μπρονστάιν από το 1998 έως το 2004. Η Στόουν αποκάλυψε ότι δεν θα βγαίνει πλέον με κανέναν που είναι κάτω από 45 ετών.

Διαβάστε ακόμη: