Η διάσημη «Μπρέντα Γουόλς» από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Σημειώνεται ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού στο στάδιο 4 τον Φεβρουάριο του 2020. Η 52χρονη ηθοποιός συγκλονίζει με μία νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας ότι η αξονική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι είχε μετάσταση στον εγκέφαλο.

«Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας», εξήγησε η ίδια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram.

Σάνεν Ντόχερτι: «Ο φόβος μου είναι προφανής»

«Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς», συνέχισε η ηθοποιός. «Αλλά αυτός ο φόβος… η αναταραχή… η χρονική στιγμή όλων αυτών…Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».

Μία ημέρα πριν η Ντόχερτι είχε μοιραστεί ένα βίντεο στο Instagram με την ίδια να φορά τη μάσκα την οποία είχε στη διάρκεια της θεραπείας γράφοντας: «9 Ιανουαρίου 2023». Η διάσημη ηθοποιός αρκετά συχνά ενημερώνει τους ακολούθους της για το «ταξίδι της με το καρκίνο» από τότε που διαγνώστηκε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2015.

«Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος», έγραψε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021.

«Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά τον φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του».

Διαβάστε ακόμη: