Μία νεαρή κοπέλα, η οποία δημιουργεί περιεχόμενο στο TikTok, δε θέλει καν να σκέφτεται την εργασία, λέγοντας ότι είναι «υπερβολικά όμορφη» για να ασχοληθεί με μία δουλειά. Η Λούσι Γουέλτσερ, μία influencer με περισσότερα από 10 εκατομμύρια λάικ στο διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, προέβη στη δήλωση σε πρόσφατο βίντεο και… δίχασε τους υπόλοιπους χρήστες.

«Δε θέλω να δουλεύω για το υπόλοιπο της ζωής μου. Φαίνεται να θέλω να σηκώνομαι στις 06:00 το πρωί κάθε γαμ… μέρα για τα επόμενα 60 χρόνια; Όχι, είμαι πολύ όμορφη για αυτό», είπε σε ένα βίντεο που έχει γίνει viral.

@luluhasfun I’m gonna make a shirt that says “2 pretty 2 work” 😍😍 #greenscreen #readinghatecomments #starbucks ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

Αρκετοί έσπευσαν να μοιραστούν τις δικές τους σκέψεις πάνω σε αυτή τη δήλωση, με ορισμένους να την αποκαλούν «τεμπέλα». «Προσπάθησε να σηκώνεσαι στις 04:00 κάθε μέρα και να δουλεύεις 60 ώρες την εβδομάδα», σχολίασε κάποιος.

«Ελπίζω να γίνεις πιο ταπεινή, μικρό μου κορίτσι. Η εμφάνιση δεν αφορά την εργασία και είναι θλιβερό που έχεις αυτή τη νοοτροπία», ανέφερε άλλο σχόλιο. «Μήπως να προσπαθήσεις να γίνεις ενήλικας, αντί για μία Πριγκίπισσα με προνόμια που περιμένει να της τα φέρνει όλα η ζωή;», αναρωτήθηκε άλλος χρήστης.

Εκατοντάδες, πάντως την υποστήριξαν, λέγοντας ότι συμφωνούν με αυτό που λέει και πως και τους ίδιους τούς έχει κουράσει η εργασία. «Πες τα», έγραψε κάποιος, ενώ δεύτερος υποστηρικτής έγραψε: «Στέλνω αυτό σε κάθε εργοδότη που είχα ποτέ».

Η νεαρή κοπέλα δεν αποκάλυψε πού εργάζεται τώρα, αργότερα όμως στα σχόλια ξεκαθάρισε ότι όσα λέει στο βίντεο, ήταν ένα «αστείο». Η Γουέλτσερ συχνά μοιράζεται βίντεο, στα οποία ετοιμάζεται για τη δουλειά της και πρόσφατα αποκάλυψε, μάλιστα, ότι πήρε προαγωγή. «Αρχίζω σε μία νέα θέση στη δουλειά μου σήμερα, έτσι αντί να διπλώνω πετσέτες, θα είμαι στο γραφείο», έγραψε.

@luluhasfun Like I already spent it anyway so I’m gonna spend it again🙌 #shoppingtips #shopping ♬ original sound – Lucy🌸

«Είμαι πολύ αγχωμένη που αρχίζω δουλειά σε γραφείο, γιατί παρόλο που μπορεί να φαίνομαι πολύ όμορφη, έξυπνη και ταλαντούχα, στην πραγματικότητα δεν είμαι καθόλου έξυπνη», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Διαβάστε ακόμη: