Ένας άνδρας 100 χρονών από το Οχάιο κατέκτησε το παγκόσμιο ρεκόρ Γκίνες ως ο γηραιότερος εργαζόμενος γιατρός στον κόσμο. Μάλιστα ο γιατρός έχει γίνει αστέρι στο TikTok.

Ο δρ Χάουαρντ Τάκερ κέρδισε τον τίτλο τον Φεβρουάριο του 2021, όταν ήταν 98 ετών και 231 ημερών, σύμφωνα με τα Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες. Ο επιστήμονας κατάγεται από το Κλίβελαντ είναι το θέμα του ντοκιμαντέρ «What’s Next», του σκηνοθέτη Taylor Taglianetti από το Μπρούκλιν.

Ο Τάκερ είναι νευρολόγος, ασκεί την ιατρική από το 1947 και συνεχίζει να βλέπει ασθενείς δύο φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με το Cleveland.com.

«Οι άνθρωποι μου λένε, τα πας πολύ καλά για 100 ετών, και λέω στον εαυτό μου πόσους 100χρονους ανθρώπους έχεις δει;», είπε για να συνεχίσει: «Δεν νομίζω ότι έχω συναντήσει ποτέ άλλο άτομο 100 ετών. Έχω συναντήσει μόνο τον εαυτό μου».

Η σύζυγός του Sue, 89 ετών, εξακολουθεί επίσης να ασκεί το επάγγελμα του ψυχαναλυτή και η συνταξιοδότηση δεν είναι στα πλάνα της.

@whatsnextmovie Dr. Howard Tucker is grateful for all the 100th birthday wishes he’s been receiving! #inspiring #100yearsold #fyp #neurology #work #inspiration ♬ original sound – whatsnextmovie

Διαβάστε ακόμη: