Θα δούμε ξανά την Σακίρα να τραγουδάει σε τελετή έναρξης Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Το σενάριο αυτό είναι πολύ πιθανό όπως γράφει το “Total Reporter” και μεταφέρουν οι ισπανικές εφημερίες “Mundo Deportivo” και “Marca”.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει στις 20 Νοεμβρίου στο Κατάρ και είναι πολύ πιθανό να δούμε την Σακίρα να τραγουδάει στο στάδιο «Αλ Μπαΐτ» της πόλης Κορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η FIFA φαίνεται να έχει επιλέξει την Κολομβιανή τραγουδίστρια, Σακίρα, την Βρετανίδα συνάδελφό της, Ντούα Λίπα, και το ανδρικό ποπ συγκρότημα από τη Νότια Κορέα BTS.

Η Σακίρα είχε εμφανιστεί και στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική. Τότε είχε τραγουδήσει το «Waka Waka» και είχε ξεσηκώσει την υφήλιο.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είχε κερδίσει τότε η Ισπανία και εκεί “φούντωσε” ο έρωτας ανάμεσα στην Κολομβιανή τραγουδίστρια και τον αμυντικό της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, τον Πικέ.

Η FIFA δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει την είδηση. Πολλά τραγούδια συνδέθηκαν με το Παγκόσμιο Κύπελλο και για την ιστορία το πρώτο ήταν το «El Rock del Mundial» που ερμηνεύτηκε από τους «Los Ramblers» και γράφτηκε από τον Jorge Rojas. Ακούστηκε στη Χιλή το 1962.

Η πρώτη γυναίκα που τραγούδησε σε τελετή έναρξης σε Μουντιάλ ήταν η Maryla Rodowicz το 1974 στο Μόναχο και είχε ερμηνεύσει το “Futbol”. Το 1978 στην Αργεντινή το soundtrack έγραψε ο Ιταλός συνθέτης Ennio Morricone ενώ στην Ισπανία το 1982 ερμήνευσε ο διάσημος τενόρος Placido Domingo το “Mundial ’82”.

Το 1998 την παράσταση έκλεψε ο Ρίκι Μάρτιν και το 2002 στην Κορέα και την Ιαπωνία τραγούδησε η Anastasia με το Boom. Κανείς φυσικά δεν ξέχασε την Τζένιφερ Λόπεζ στην εμφάνισή της στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία.

Διαβάστε ακόμη: