H SABO S.A. συμμετείχε και φέτος στη SYSKEVASIA EXPO 2022, τη Διεθνή Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων & Logistics που διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία για 17η φορά από 30 Σεπτεμβρίου έως 3 Οκτωβρίου 2022.

Ειδικότερα, στο Athens Metropolitan Expo, τα στελέχη της εταιρίας συνάντησαν δια ζώσης αγαπητούς πελάτες και συνεργάτες και παρουσίασαν τις πλέον σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις που η SABO έχει αναπτύξει  για τον κλάδο της συσκευασίας και της διακίνησης των προϊόντων. Σε ένα εξαιρετικό κλίμα, οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν live εξειδικευμένες ρομποτικές εφαρμογές σε λειτουργία σε συνδυασμό με λύσεις αυτοματισμού και ηλεκτρολογικά συστήματα.

Η SABO, με ήδη εγκατεστημένους πάνω από 500 ρομποτικούς βραχίονες κατά την τελευταία 15ετία, σε κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες, αποτελεί μία από τις ηγέτιδες επιχειρήσεις παγκοσμίως στον τομέα του βιομηχανικού αυτοματισμού και της ρομποτικής τεχνολογίας, σε κλάδους με ιδιαίτερες ανάγκες και αυστηρούς κανόνες υγιεινής και ασφαλείας. Συγκεκριμένα, η SABO απευθύνεται σε διαφορετικούς τύπους βιομηχανιών, ήτοι φαρμάκων, γαλακτοκομικών, τροφίμων και ποτών, πλαστικών, χαρτιού κ.α. με πληθώρα εφαρμογών για τη συσκευασία και τροφοδοσία μηχανών, τον εγκιβωτισμό, την εκτύπωση και επικόλληση ετικετών, την παλετοποίηση και αυτόματη αποθήκευση των προϊόντων.

Οι πολυετείς συνεργασίες της SABO με κορυφαία ονόματα στο χώρο της ελληνικής βιομηχανίας όπως Demo, VIOSER, ΦΑΓΕ, Pepsico-Tasty, Unilever, Έψα, Δίρφυς, Βίκος, ΖΑΓΟΡΙ, Damavand & Barilla,  αποδεικνύουν στην πράξη την αξιοπιστία των προϊόντων της και τη φερεγγυότητα των υπηρεσιών της.

Διαβάστε ακόμη: