Επειδή πολλά και διάφορα διαβάζω για τις περιπέτειες εν μέσω ανοικτών ελληνικών θαλασσών, των μεσηλίκων σκαφάτων επιχειρηματιών κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, σας ενημερώνω αρμοδίως ότι υπάρχουν και οι σκαφάτες που αρμενίζουν τα πέλαγα!

Οι κεραίες του Radar έχουν εντοπίσει μια πολύ ενδιαφέρουσα παρέα ώριμων κυριών, πενηντάρες plus (αυτές είναι της μόδας φέτος, βλέπε Βανδή, Θεοδωρίδου κλπ), συζύγων επωνύμων κυρίων, οι οποίες αλωνίζουν τα Παρασκευοσαββατοκύριακα τα νησιά του Αργοσαρωνικού και τους high προορισμούς των Κυκλάδων!

Η παρέα των σκαφάτων γυναικών αποτελείται από 5 πολύ γνωστές κυρίες των Αθηνών, όλες σύζυγοι προβεβλημένων επιχειρηματιών και παραγόντων, της ελληνικής σκηνής και των θεσμικών φορέων!

Οι πέντε 55άρες πραγματοποιούν γυναικείες εκδρομές προκειμένου να ξεσκάσουν από το φόρτο και το άγχος της σκληρής καθημερινότητας των bar restaurant της Μυκόνου και των κοσμικών επιλογών της Αθήνας, του Κολωνακίου και της Βουλιαγμένης που στην κυριολεξία τις αγχώνουν και τις κουράζουν!

Οπότε βρήκαν την ευκαιρία να ξεσκάσουν, χρησιμοποιώντας την θαλαμηγό προβεβλημένου σχετικά νεόνυμφου παράγοντα, ο οποίος την παραχωρεί στην σύζυγο του για να πραγματοποιεί εκδρομές στα νησιά με τις φίλες της τα Σαββατοκύριακα!

Και ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα!

ΥΓ.: Κάποτε η λόξα ήταν, οι επώνυμες κυρίες των προβεβλημένων κυρίων της Αθήνας, να το παίζουν κουλτουριάρες, ψεύτο διανοούμενες και να κάνουν διαλέξεις – συγκεντρώσεις με νέου τύπου «φιλοσόφους» και «γκουρού» του διαλογισμού, τρομάρα τους …

ΥΓ 2.: Τώρα οι κυρίες των κυρίων το παίζουν σκαφάτες και κάθε Σ/Κ την κοπανάνε για να τις φυσήξει ο καθαρός αέρας του ανοιχτού πελάγους… Νέες εποχές, νέα ήθη …

Διαβάστε ακόμη: