Πίσω από κάθε μεγάλο ποδοσφαιριστή από τη Λατινική Αμερική κρύβεται μια σύζυγος ή σύντροφος που αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα φώτα της δημοσιότητας και τα likes του Instagram.

Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας περήφανος πατέρας πέντε παιδιών, τα δύο εκ των οποίων έχει αποκτήσει μαζί με την Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ. Ο Πορτογάλος υπήρξε ένας από τους πιο διάσημους Playboy της γενιάς του, με τα σκανδαλοθηρικά έντυπα να τον κυνηγούν παντού μήπως καταφέρουν να δημοσιεύσουν έστω κι ένα στιγμιότυπο από την προσωπική του ζωή. Η ταραχώδης σχέση του με την Ιρίνα Σάικ είχε απασχολήσει τα tabloids, μέχρι ο Κριστιάνο να «νοικοκυρευτεί» βρίσκοντας την αγκαλιά της Τζορτζίνα. Η σύντροφός του μεγάλωσε στην Τζάκα, μια πόλη στη βορειοανατολική Ισπανία κοντά στα Πυρηναία. Μαζί μεγαλώνουν όλα τα παιδιά του Ρονάλντο.

Η Τζωρτζίνα δηλώνει πολύ ερωτευμένη με τον Κριστιάνο της καρδιάς της και συγκινείται κάθε φορά που ανακαλεί τη στιγμή της γνωριμίας τους. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά… Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας» λέει χαρακτηριστικά ενώ πλέον απολαμβάνει τη φήμη μιας πολύ δημοφιλούς influencer με 49 εκατομμύρια followers, αποκαλύπτοντας ότι: «Όταν τελείωσα τη δουλειά, με πήρε τηλέφωνο. Οι συνάδελφοί μου δεν μπορούσαν να το πιστέψουν. Πήγα στο ραντεβού με λεωφορείο και έφυγα με Bugatti». Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά και για τους δύο» πρόσθεσε σε συνέντευξή της. Oι παπαράτσι κυνηγούσαν το ζευγάρι, αναζητώντας μια και μόνο κοινή τους φωτογραφία, ενώ τον Νοέμβριο του 2016, ο Κριστιάνο κι η Τζωρτζίνα εμφανίστηκαν για πρώτη φορά δημόσια σε κοινή τους έξοδο στη Disneyland της Γαλλίας.

Την ιστορία γνωριμίας του ζευγαριού μπορείς να παρακολουθήσεις στο show της Τζωρτζίνα που φιλοξενείται από την πλατφόρμα του Netflix “Ι am Georgina” και ήδη μετρά δύο σεζόν. Η σειρά έχει αποκτήσει πιστό και φανατικό κοινό, το οποίο στην πρώτη σεζόν παρακολούθησε την Georgina, να περνά επιτυχημένα από τον ρόλο της μητέρας, της influencer και της επιχειρηματία, εμβαθύνοντας αρκετά στα προβλήματα της παιδικής της ηλικίας αλλά και στην περίοδο που εργαζόταν στον οίκο Gucci. Από τον φακό της σειρά παρελαύνει η υπερπολυτελής ζωή της με μπόλικα πλάνα από την ντουλάπα της που αξίζει εκατομμύρια. Η ζωή της είναι μια συρραφή ιστοριών που περιλαμβάνουν πια γιοτ, ιδιωτικά τζετ, πολυτελή αυτοκίνητα, μια μεγάλη συλλογή με τις εμβληματικές τσάντες Birkin της Hermes και ταξίδια σε όλο τον κόσμο. Η ατάκα της «κάποτε, πουλούσα τις τσάντες που σήμερα αγοράζω» δεν άργησε να γίνει viral.

H σύντροφος του Ρονάλντο έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες μόδας, όπως η Prada, η Yamamay αλλά και η Elisabetta Franchi αναλαμβάνοντας τον ρόλο της πρέσβειρας του brand για τη συλλογή Ανοιξη-Καλοκαίρι 2023. Μάλιστα η γνωστή σχεδιάστρια δήλωσε ότι: «Η Τζωρτζίνα πάντα μου έδινε την εντύπωση της γυναίκας που συμφωνεί με τον κόσμο μου και αποτελεί την τέλεια εκπρόσωπο για τις δημιουργίες μου». Το γνωστό μοντέλο κι influencer έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές, όπως στο ισπανικό ριάλιτι χορού “El programa de Ana Rosa” και στο ιταλικό talent show “Tu si que vales”. Eνώ λοιπόν πρωταγωνιστεί σε κάποιες από τις μεγαλύτερες καμπάνιες μόδας η Τζωρτζίνα ανοίγει νέους επαγγελματικούς δρόμους σαν σχεδιάστρια ρούχων και ιδιοκτήτρια του fashion brand, OM by G. H πιο δημοφιλής γυναίκα της Ισπανίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με μια σειρά διεθνών συμφωνιών, από το μακιγιάζ Shegum μέχρι την ελβετική μάρκα καλλυντικών Gisada και την ιταλική εταιρεία μπικίνι Efek, έχει καταφέρει να χτίσει μόλις στα 29 της χρόνια μια μικρή αυτοκρατορία 25 εκατ. ευρώ.
Photos:@georginagio

Αντονέλα Ροκούζο

Ο Λιονέλ Μέσι είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σπουδαιότερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ο Αργεντινός μπαλαδόρος έχει μάθει να ξεσηκώνει τα πλήθη με όποια φανέλα κι αν αγωνίζεται αφιερώνοντας πολύ συχνά τα γκολ του στην γυναίκα της ζωής του. Ο λόγος για την Αντονέλα Ροκούζο με την οποία γνωρίζονται από 5 ετών όταν οι δύο τους ήταν πολύ καλοί παιδικοί φίλοι. Η φιλία τους υπήρξε σημείο αναφοράς στη ζωή του Μέσι –γεννήθηκαν κι οι δυο τους στο Ροσάριο της Αργεντινής- μέχρι και τα 13 του χρόνια όταν κι αποχαιρέτησε τη μικρή Αντονέλα για να κυνηγήσει το όνειρο της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής του καριέρας στην Ισπανία.

Οι δυο τους βρέθηκαν ξανά το 2005 λόγω του θανάτου της καλύτερης της φίλης Ούρσουλα Νοτς σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα κι ο Αργεντινός σούπερ σταρ έσπευσε να της συμπαρασταθεί. Έκτοτε οι δυο τους είναι αχώριστοι με τον Μέσι να εκφράζει συχνά πυκνά την αγάπη του προς το πρόσωπο του άλλου του μισού. Το 2010 ο Μέσι ζήτησε από την Αντονέλα –η οποία σήμερα μετρά περισσότερους από 35 εκατομμύρια followers στο Instagram- να τον παντρευτεί και δύο χρόνια αργότερα η πανέμορφη Αργεντίνα έφερε στον κόσμο τον πρώτο τους γιο Τιάγκο. Οι δυο τους ακόμα δύο γιους, τον Ματέο, ο οποίος γεννήθηκε το 2015, και τον βενιαμίν Τζίρο, που γεννήθηκε το 2018.

Η 35χρονη σήμερα Αντονέλα Ροκούζο σπούδασε Οδοντολογία πριν προχωρήσει με τις σπουδές της στην Κοινωνική Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο της Αργεντινής. Έπειτα έκανε μεταπτυχιακό στην οδοντιατρική αλλά δεν ασχολήθηκε με αυτό το αντικείμενο αφού αφιερώθηκε στη σχέση της με τον Μέσι και στην ανατροφή των παιδιών τους. Παράλληλα έκλεισε σημαντικές δουλειές ως μοντέλο.

Το 2016, γιόρτασε την υπογραφή του συμβολαίου της με τον σχεδιαστή Ricky Sarkany μέσα από τα social media. Έναν χρόνο αργότερα, το 2017, μαζί με την πολύ καλή φίλη της Σοφία Μπάλμπι -σύζυγο του ποδοσφαιριστή Λουίς Σουάρες-, άνοιξαν κατάστημα για το brand παπουτσιών Sarkany, με βάση δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Marca. Έκτοτε η διάσημη fashionista έχει συνεργαστεί με διάφορα brands και εταιρείες γυμναστικής, όπως η Adidas, Dolce & Gabbana, Alo Yoga και η Stella McCartney μεταξύ άλλων.
@antonelaroccuzzo

Μπρούνα Μπιανκάρντι

O Νεϊμάρ είναι αυτός που συμπληρώνει την τριάδα των πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών στον κόσμο, με μια αμύθητη περιουσία. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής σύμφωνα με στοιχεία της L’Equipe είχε ακαθάριστο μηνιαίο μισθό 4.083.000 ευρώ το 2022, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιονέλ Μέσι (3.375.000 ευρώ). Λίγα χρόνια μετά κι ενώ είχε χωρίσει με την Ρωσίδα ΥouTuber Κατερίνα Σαφάροβα μπήκε στη ζωή του η Bruna Biancardi γνωστό μοντέλο και Influencer στην χώρα της Λατινικής Αμερικής η οποία έκλεψε για τα καλά την καρδιά του Νεϊμάρ. Ο στράικερ και η μελαχρινή καλλονή απαθανατίστηκαν φωτογραφικά τον Αύγουστο του 2021, σε κοινή παρέα με τον Λιονέλ Μέσι και τη σύζυγό του, Αντονέλα σε γιοτ κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών στην Ίμπιζα.

Η 29χρονη διάσημη influencer επιβεβαίωσε την σχέση τους για την οποία βοούσαν τα tabloids στις 24 Απριλίου του 2022, όταν η Μπρούνα πόσταρε μία κοινή φωτογραφία τους γράφοντας απλά «σ’ αγαπώ». Ωστόσο τον Αύγουστο το ζευγάρι χώρισε κι ο Νειμάρ, δεν άργησε να μπλεχτεί σε ένα σκάνδαλο λόγω μιας ανήθικης πρότασης που είχε κάνει σε Βραζιλιάνα βολεϊμπολίστρια. Πριν λίγες μέρες παρόλα αυτά τα ευχάριστα για το ζευγάρι έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και των social media με την Bruna να κάνει μια ανάρτηση για την επερχόμενη γέννηση του παιδιού τους «Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε την άφιξή σου και γνωρίζοντας ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσουμε την αγάπη μας, κάνει τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες. Θα φτάσεις σε μια όμορφη οικογένεια, με τον αδερφό, τον παππού και τη γιαγιά, τους θείους και τις θείες σου που ήδη σε αγαπούν πολύ. Έλα σύντομα γιε μου. Σε περιμένουμε», έγραψε σχετικά και συγκέντρωσε εκατομμύρια likes και reactions μέσα σε λίγες ώρες.

Η “Μιss Influencer” όπως είναι γνωστή η Μπρούνα Μπιανκάρντι έχει 4,7 εκατομμύρια folllowers στο Instagram και δηλώνει περήφανη για τις συνεργασίες της με τη Louis Vitton και το brand της Victoria Beckham να ξεχωρίζουν το τελευταίο διάστημα για την ιδιαίτερα δημοφιλή Fashionista. Η Μπρούνα λατρεύει τα εξωτικά ταξίδια, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η γεννημένη στο Σάο Πάολο Μπρούνα, έχει πλέον και το δικό της brand και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στον χώρο της μόδας, κάνοντας πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο ενώ ζει μια κοσμοπολίτικη ζωή στο πλευρό του Βραζιλιάνου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Μπρούνα δεν χάνει γκαλά καθώς έχει παρευρεθεί στα διάσημα και χιλιοφωτογραφημένα shows των Louis Vuitton, Off White, Victoria Beckham και Balmain στη μητρόπολη της μόδας του το Παρίσι, με το γνωστό μοντέλο να φιλοδοξεί να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στις επερχόμενες fashion weeks σε όλο τον πλανήτη.

Διαβάστε περισσότερα