Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του Μπρούνα Μπιανκάρντι ανακοίνωσαν στο Instagram ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι, με τον σταρ της Παρί να γίνεται πατέρας για δεύτερη φορά.

Ο Νεϊμάρ και η σύντροφός του, το μοντέλο Μπρούνα Μπιανκάρντι, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί ως ζευγάρι. Οι δυο τους μάλισταν επικοινώνησαν το γεγονός με μια κοινή ανάρτηση στο Instagram, με κάποιες κοινές τους φωτογραφίες, κι ενώ η Μπιανκάρντι δείχνει την κοιλίτσα της.

«Ονειρευόμαστε τη ζωή σου, σχεδιάζουμε τον ερχομό σου και ξέρουμε ότι είσαι εδώ για να ολοκληρώσεις την αγάπη μας, να κάνεις τις μέρες μας πολύ πιο ευτυχισμένες», έγραφε η λεζάντα της ανάρτησης. «Θα ενταχθείς σε μια όμορφη οικογένεια, με έναν αδερφό, παππούδες, γιαγιάδες, θείους και θείες που ήδη σε αγαπούν πολύ! Έλα σύντομα παιδί μου, σε περιμένουμε!».

Ποια είναι η Μπρούνα Μπιανκάρντι

Η Μπιανκάρντι είναι influencer και μοντέλο και αριθμεί περισσότερους από 3,8 εκατομμύρια followers στο Instagram. Η 29χρονη από το Σάο Πάολο είναι επίσης επιχειρηματίας καθώς έχει μάρκα ρούχων που φέρουν την υπογραφή της.

Το ζευγάρι σύμφωνα με δημοσιεύματα άρχισε να βγαίνει το 2021, αλλά κράτησε τη σχέση του για μήνες μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δυο τους ανακοίνωσαν τη σχέση τους τον Ιανουάριο του 2022, ενημερώνοντας τους θαυμαστές τους ότι αρραβωνιάστηκαν μέσα από το Instagram.

Ο… χωρισμός τους έφερε πιο κοντά
Οι δυο τους σύμφωνα με φήμες χώρισαν το καλοκαίρι του 2022 όταν ο Νεϊμάρ σταμάτησε να φοράει δημόσια το δαχτυλίδι αρραβώνων του.

Αφού έκανε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Μπιακάρντι επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον πρώην αστέρα της Μπαρτσελόνα, δίνοντας τη δική της απάντηση στις εικασίες περί απιστίας.

Η 29χρονη έσπευσε να απορρίψει τους ισχυρισμούς αυτούς, γράφοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Μην πιστεύετε όλα όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Μου αρέσει πολύ αυτός ο Νεϊμάρ και ολόκληρη η οικογένειά του. Σας παρακαλώ σταματήστε να εμπλέκεται το όνομά μου. Σας ευχαριστώ».

Διαβάστε περισσότερα