Μετά τη χρυσή μεταγραφή του στη σαουδαραβική ποδοσφαιρική ομάδα Αλ Νασρ, ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται ότι δεν θα χρειαστεί σύντομα τη βίλα του στη Μαδρίτη. Έτσι, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου αποφάσισε να την προσφέρει στους θαυμαστές του.

Ο διεθνής επιθετικός και η κοπέλα του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, έβαλαν πρόσφατα την ισπανική έπαυλή τους προς ενοικίαση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca, ο ποδοσφαιριστής ζητά ενοίκιο 10.000 ευρώ το μήνα.

Το παλάτι σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Χοακίν Τόρες και μοιάζει με σύγχρονο καταφύγιο καθώς διαθέτει γιγάντιους τοίχους από σκυρόδεμα και ξύλινα πάνελ. Στο μπροστινό μέρος, τα αρχικά του Ρονάλντο είναι χαραγμένα στα χερούλια της πόρτας.

Εσωτερικά, τα κυρίαρχα υλικά της κατοικίας είναι το γυαλί και το μάρμαρο. Σε άλλα σημεία, τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στους γύρω κήπους και αφήνουν άφθονο φυσικό φως να μπει στους χώρους.

Η εντυπωσιακή κατασκευή έχει έκταση που πλησιάζει τα 4.000 τετραγωνικά μέτρα και διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, εννέα μπάνια, δύο πισίνες, ένα υπαίθριο τζακούζι, μια σκεπαστή βεράντα και ένα τεράστιο γκαράζ για τη συλλογή αυτοκινήτων του ιδιοκτήτη της. Φυσικά, το μοντέρνο ανάκτορο δεν θα μπορούσε να μη διαθέτει δικό του γήπεδο ποδοσφαίρου και υπερσύγχρονο γυμναστήριο.

Το τετραώροφο κτήμα αποτέλεσε επίσης το σκηνικό για τα γυρίσματα των δύο σεζόν του ριάλιτι σόου της Ροντρίγκεζ στο Netflix, «I am Georgina», με το δεύτερο μέρος να κυκλοφορεί στην πλατφόρμα μόλις πριν από λίγες εβδομάδες. Μάλιστα σε ένα σημείο του ντοκιμαντέρ, το μοντέλο και χορεύτρια αναπολεί την πρώτη φορά που μπήκε στην κολοσσιαία βίλα.

«Την πρώτη φορά που ήρθα στο σπίτι του Κριστιάνο, χανόμουν», λέει. «Ήθελα να πάω στην κουζίνα για να πιω νερό και δεν ήξερα πού να πάω. Μερικές φορές μου έπαιρνε μισή ώρα για να φτάσω στο σαλόνι γιατί δεν ήξερα τον δρόμο της επιστροφής. Ήταν τόσο μεγάλο. Νομίζω ότι έμαθα τα κατατόπια μετά από μισό χρόνο εδώ».

Διαβάστε περισσότερα